Laureatki październikowej edycji programu testowego 2025

Cudowna wiadomość na ten wieczór :heart_eyes::heart_eyes:
Z przyjemnością będziemy testować wygrane produkty!
Nie ukrywam, że ten laktator to coś czego pragnęłam :star_struck:

Dziewczyny, gratuluję wygranych!
Tym, którym się tym razem nie udało: nie poddawajcie się :wink: dzielcie się swoją wiedzą na forum, a przyjdzie czas, że redakcja to doceni! Sama kilkukrotnie próbowałam (zwłaszcza przy pierwszym dziecku) i dopiero ttm razem się udało.
Powodzenia w kolejnych edycjach!

6 polubień

Mega dziękuję :heart_eyes::heartpulse: ogromnie się cieszę i oczywiście gratuluję również wszystkim dziewczynom :heartpulse:

1 polubienie

Ale miło :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: bardzo miła niespodzianka

Gratulacje!!, :hugs: z pewnością będziecie zachwycone!,:smiling_face_with_three_hearts:

Wielkie gratulacje dla wszystkich wygranych Mam! Czekam na szczere opinie odnośnie tego laktatora z niecierpliwością ponieważ niedługo muszę wybrać jakiś do zakupu :slight_smile:

2 polubienia

Ale to było dla mnie wczoraj mega zaskoczenie , że wyniki już się pojawiły , teraz czekamy na kuriera i będziemy testować :slight_smile:

3 polubienia

Dla mnie też! :see_no_evil: wparowałam do pokoju męża który akurat pracował taka ucieszona i szczęśliwa :smiling_face_with_three_hearts: nooo pięknie się tydzień rozpoczął :grinning:

4 polubienia

Fajnie , jakby jeszcze w tym tygodniu wysłali :smiling_face:

2 polubienia

Dla mnie tak samo! :star_struck: A jeszcze miałam akurat taki gorszy nastrój, a tu taka wiadomość i niespodzianka, że od razu 100% do poprawy humoru :grin::heart_eyes::star_struck:

2 polubienia

Wiąże wielkie nadzieje z tym laktatorem i z pewnością szybko wrzucę recenzję :blush:

2 polubienia

@Magdallenka0897 zajrzyj proszę na maila :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ale wam zazdroszczę szkoda że wcześniej tu nie trafiłam , może jeszcze będzie kiedyś do testów :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Miałam bardzo podobnie, gorszy dzień, dużo bieganiny w ciagu dnia mega zmęczona i wracając z mężem i synkiem autem patrze a tu taka super wiadomość :blush:

1 polubienie

Napewno moze nastepnym razem sie uda :wink:

1 polubienie

Napewno warto zaglądać !

1 polubienie

Myśle, że z pewnością :wink: a może i wyjdzie nawet jaki nowy, lepszy model :wink: także cierpliwości, bądź sobą, pisz z serducha i nie uciekaj od nas :wink:

2 polubienia

Ok , już odpisałam :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Trzymamy kciuki , żeby jeszcze kiedyś był do testów :smiling_face:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za możliwość bycia w tym gronie :yum::heart:i gratulujemy pozostałym mamom, a tym którym się nie udało, niech próbują swoich sił, bo warto :yum:

8 polubień

I czekamy zs kurierem :speak_no_evil:

2 polubienia