Laureatki październikowej edycji programu testowego

Mamy z canpolu bardzo dziękujemy :) 

Już się nie mogę doczekać jak dzieciaczki dostaną swoje króliczki 

Drogie Mamy, wytypowałyśmy laureatki edycji październikowej. Ich listę znajdziecie na: 

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy 

Pozdrawiamy

Mamy z Canpolu

super :) bardzo się cieszę, mam nadzieję, że mój syn polubi króliczki jak inne wasze produkty 

Cudownie dziekuje😍🥰już nie mogę doczekać się tych cudownosci😍

Chciałabym serdecznie tutaj podziękować Pani Natali za tak szybkie załatwienie sprawy.Dziekuje również w imieniu forumowiczek które tak jak ja z niecierpliwieniem czekały na.wyniki �

Bardzo dziękujemy :) cieszymy się bardzo :) córka jest przeszczęśliwa, że będzie miała nową przytulankę do spania.

Super :)  

Już nie możemy się doczekać aż króliczki będę u nas bo mamy dwa miśki przytulanki i to też są króliczki 

Cudownie, dziękuję :) 

Pięknie dziękuję :) 

Bardzo się cieszymy , króliczki są rewelacyjne już się nie mogę doczekać paczuszki . 

Bardzo późno wyniki , jestem ciekawa jak teraz z opinią . 

Corka na pewno chetnie przetestuje!! Super 😄

Bardzo dziękuję za przyznanie nam zestawu.Podzielimy się nim z 4 miesięcznym szkrabem ❤️ To będzie główny tester ;)

Bardzo dziękuję 😀 Mała testerka rośnie w brzuszku, a króliczki będą idealne dla synka i córeczki. Gratulacje dla wszystkich

Szkoda, że w tym miesiącu nie udało się dodać porady, bo nagroda by się przydała. No nic może w przyszłym miesiącu naprawią.

pati pewnie opinia  przedłuży się w czasie...

a nie wiedziałam że za porady są nagrody....serio

DoNiWe, do testów wybierane są mamy aktywne na forum oraz te, które dodały poradę i była dobrze oceniona, nawet jest ranking porad na dany miesiąc.

A to wiem wiem myślałam że jakieś dodatkowe nagrody rozdają.

terminowo się to wszystko trochę rozjechało, zobaczymy kiedy przyślą nagrody za zeszły miesiac, bop tu juz się w sumie listopad konczy ;)

paczuchy będą dzisiaj. Czekamy na kuriera z niecierpliwością. Bardzo jestem ciekawa tych króliczków, jak wyglądają na żywo i jakiej wielkości są

Też dostałam smsa że kurier będzie dziś :) 

Mama_Hani w internecie doczytałam że Króliczki około 34cm mają. 

Hm.. No ja po raz kolejny nie dostałam smsa, wiec pewnie i kuriera nie będzie. Dajcie znać jak otrzymacie paczki, bo podejrzewam ze znowu mnie pominięto i nie wysłali .. to będę musiała znowu pisać