Laureatki wrześniowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy,

dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne we wrześniu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują zestaw do pielęgnacji maluszka : chusteczki nawilżane dla niemowląt i dzieci (99% wody), suche chusteczki bambusowe, woreczki zapachowe na zużyte pieluszki, wielofunkcyjne podkłady higieniczne 90x60cm i 60x60cm, elektroniczny aspirator do nosa, elektroniczny termometr, szczotkę oraz grzebień z miękkim, naturalnym włosiem. :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies w sierpniu, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

11 polubień

Gratulacje dziewczyny !:wink:

2 polubienia

Gratulacje dziewczyny naprawdę zasłużyliście :blush:

2 polubienia

Gratulacje nam sie nie udalo moze za.msc :wink:

2 polubienia

Ale super , juz sa aktualne wyniki bardzo dziekuje i ciesze sie ze udalo mi sie 🩷

1 polubienie

Oo bardzo dziekujemy​:smiling_face_with_three_hearts: i gatulacje dla pozostałym mamom :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny:)

1 polubienie

Ooo jaaaaa :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: dziękuję 🩵:white_heart::hugs::hugs:

1 polubienie

O jak super! Dziękujemy :heart: Wszystko mega przydatne i bedzoe i dla Starszaka i dla Maluszka w brzuszku

O wow gratulacje dla wszystkich :heart_eyes:

2 polubienia

Gratulacje wszytkim :heart:

1 polubienie

Gratulacje dla wszytkich akurat sie przyda na jesienne pogody

2 polubienia

Gratulacje! :slight_smile: akurat na zbliżający się sezon

2 polubienia

Super :wink: mega zaskoczenie :face_with_peeking_eye::heart_hands: dziekuje bardzo bedziemy testowac wszystko :slight_smile: gratulacje dla Wszystkich dziewczyn :heart_hands:

1 polubienie

Dziękujemy i gratulujemy pozostałym mamom :heartbeat:

1 polubienie

Dziękuję i gratuluję!

2 polubienia

Serdeczne gratulacje dla każdej wygranej dziewszyny! 🩷💪

2 polubienia

Dziękuję :star_struck::star_struck: gratulacje mamusie :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dziękujemy bardzo i gratulujemy wszystkim mamom :blush::blush:

2 polubienia

Bardzo dziękujemy i gratulacje dla pozostałych Mam :heart: ach marzyłam o tym aspiratorze

2 polubienia