Nie udało się a szkoda.. może byłam za mało aktywna, chociaż miałam nadzieje ze się uda Ale mimo wszystko gratulacje dziewczyny dla Was :)
Drogie Mamy,
Dziękujemy za wszystkie nadesłane porady oraz za aktywność na forum. Opublikowałyśmy listę testerek zestawów do pielęgnacji maluszka:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Wśród laureatek znalazło się 10 autorek najlepiej ocenionych porad oraz 10 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum.
Gratulacje dla wszystkich, jestem zawiedziona że się nie udało mimo aktywności wiele nowych osób których nawet nie widziałam.
Właśnie ja też jestem zawiedziona, ale widzę dużo osób, których komentarzy ani razu nie widziałam...
Gratulacje. Nam też się niestety nie udało. Jak ja wchodziłam to było tylko 10 osób a teraz jest 19. Szkoda No ale cóż. Jestem ciekawa tego ręczniczka.
Właśnie widziałam że jest wybrane 19 osób a nie 20.
Dziękujemy super ze nam się udało dostac do testów;)
Bardzo dziękuję za możliwość testowania produktów i gratuluję pozostałym :)
MyśkaPyśka, ale weź pod uwagę, że połowa dziewczyn dostała nagrodę za poradę (w tym ja), a nie aktywność na forum.
A no tak pewnie dlatego nie widziałam aktywności niektórych osób :)
A te 19 osób zamiast 20 to też chodzi o poradę, bo widzę tylko 9 dziewczyn z porad, a nie 10. O ile się nie mylę, brakuje na liście Idziemki90 (czy jakoś tak) i podejrzewam, że to wcale nie jest błąd.
Bardzo dziękujemy każdy z przedmiotów bardzo Nam się przyda.
No właśnie pamiętam że kiedyś też tak było że do testów dostały się bardzo mało aktywne osoby.
Ale niestety nie dalo sie nic z tym zrobić, bo wtedy ja też się nie dostałam a na forum nie było mnie zaledwie 5 dni. Chyba że spróbujesz napisać do Canpolu to zapewne Ci odpiszą po jakimś czasie.
Dziękujemy przyda się wszystko na pewno 🙂
Bardzo serdecznie dziękujemy Opłaciło się w tym miesiącu czasem usiąść przy kawce zdobyć nowe informacje na temat maluszków od innych Mam i podzielić się również swoimi doświadczeniami wszystkie rzeczy które udało nam się zdobyć do testów podejrzewam że w stu procentach nam się przydadzą bardzo jesteśmy ciekawi ich działania i tego jak się spiszą z niecierpliwością czekamy na paczkę i już niebawem podzielimy się naszą opinią jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy i składamy duże gratulacje dla reszty koleżanek i maluszkow którym też udało się w tym miesiącu wygrać
Oooo dziękujemy! Mega sie ciesze bo wszytakie te przedmioty przydadzą sie juz niedługo a wyprawka cały czas nie gotowa ze względu na brak czasu.
Bardzo , bardzo dziękuję! Strasznie ciekawi mnie termometr- jest to niezbędna rzecz i przyda się na pewno,oby jak najrzadziej...Ta szczotka też wygląda bardzo ciekawie.
Dziękuję bardzo i cieszę się, że byłam pomocna. Staram się w pełni dzielić swoimi doświadczeniami i wiedzą i że mogę być komuś pomocna i na tym skorzysta. Gratulacje też dla wszystkich pozostałych mam i dziękuję za Waszą wiedzę. Jesteście super dziewczyny
Bardzo się cieszę i dziękuję :) cały zestaw jak najbardziej nam się przyda przy maluszku :)
Niestety nie udało się dostać do testów, ale gratuluje wszystkim, którzy będą testowali. Czekam na opinie dotyczące termometra:)
Wkradł się nam błąd do systemu i jedna laureatka została pominięta. Ale już dodałyśmy brakującą laureatkę: Idziemka90. Teraz jest pełna 20 tka:) Podejrzenia (Misiomrbrowa), że to nie był błąd są bezpodstawne, ale dziękujemy za komentarz.
Przypominamy jednocześnie, że 10 laureatek zostało wybranych za pomocne komentarze a 10 za porady opublikowane na stronie.
Drogie Mamy Canpolu, ja tylko pomyślałam sobie, że być może jest inny powód niż pomyłka, dla którego ta porada została pominięta. To dobrze, że to tylko pomyłka :)