Ewe123 tyle się to Twoje dziecko onosilas. Tyle wyrzeczeń, nie przespanych nocy. Jesteś bohaterka i ta linia to tylko dowód na to że jesteś silna kobieta �
Ewe olać to jesteś mamą to Twój znak :D mój brzuch będzie w rozstępach, ale kostium dwu częściowy założę :D
Mazia ja to samo . Rozstępów a rozstępów. Ale no co zrobić .
Laura no mnie w tej ciąży to przeraziło trochę bo z córką nie miałam nic na brzuchu ,a był większy tak naprawdę. Teraz od groma
Mnie na szczescie natura bardzo oszczędziła, i moze to nie jest popularne zjawisko, ale mam lepszą fogure po ciązy niż przed nią.
Klaudiamama tylko pozazdrościć ☺ fajnie ale dieta jakaś była czy jadłas wszystko po ciaży ?
Klaudiamam oj to tylko pozazdrościc ja oo pierwszej ciąży też się nie zmieniłam,ale teraz już wiem,że brzuch to będzie ta część nad którą będę musiała dużo pracować ćwiczyć niestety
Klaudia to super. Mało która kobieta może to powiedzieć .
Ja jak narazie rozstepow brak ale brzuch duzo większy. Będzie ciężej zgubić no ale cóż
Mi się zrobiły na środku brzucha niestety,a z córką na pupie
Ja pierwsza ciąża i mam cały brzuch, jeden pośladek i do tego jeszcze w okolicach bioder po dwóch stronach. Moja skóra nietetst tego nie wytrzymała.
Lauraq no niestety ciąża zmienia kobiece ciało przeważnie
A najgorsze jest to ze człowiek przez praktycznie 9 miesięcy się smaruje dzień w dzień oliwkami balsamami kremami a rozstępy wyjdą tydzień przed porodem ☺
Nati oj tak ! Właśnie często skubane wychodzą na sam koniec jak te brzuch zaczyna szybko się powiększać
Nati ją w poprzedniej ciąży niczym się nie smarowalam. Nie było mi to w głowie jak ciążę.wymitowalam i źle się czułam. Ale rozstępu.nie miałam żadnego przez to że nie smarowałam
Nie ma reguły czy się człowiek smaruje czy nie jak ma wyjść to wyjdą niesteyy
Mnie to ominęło. Niestety prawda jest taka ze duzo robią geny i nawet jesli sie bedzie smarowac najdroższymi kosmetykami to i tak wyjdą
Aneczka po prostu nie masz skłonności do rozstępów☺
To wszystko zależy od genów i oczywiście zazdroszczę osobom, którym w ciąży one nie wychodzą
Aneczka zazdroszczę !!! Ja tego się bałam i rozejścia mięśnia prostego brzucha i bach teraz wszystko jest