Linea negra - nie znika

Nati, Mazia wtedy tak udało się. Ciekawie jak teraz będzie bo nie powiedziane że będzie tak samo 

Aneczka no nigdy nie wiadomo ale trzeba być optymistą

Aneczka Ty zaraz rodzisz więc już Ci pewnie nic nie wyjdzie :D 

Mazia kto wie. Nigdy nic nie wiadomo jeszcze niby niecałe 4 tygodnie ;p do 23 maja jeszcze jest czas

Aneczka aj będzie pewnie dobrze jak już nic nie wyszło to wątpię :) 

☺ Aneczka fajnie masz ze juz zaraz ujrzysz swoje maleństwo ja dopiero 27 tydzień ☺

Mazia mam nadzieję ;) 

Nati szybko zleci i też nie obejrzysz się i będziesz tulić maleństwo 

Nati ta końcówka już leci bardzo szybko ! Choć mi się już dłuży hahah chciałabym już go poznać,ale dobra zostało mu parę dni bo 11 by była ciąża donoszona,a potem niech wychodzi raz dwa �

Oj mam taką nadzieję tyle wyczekiwany skarb juz nie możemy się doczekać ☺

Nati zleci :D ja juz tez się nie mogę doczekać aj 

Mazia tylko ty masz bliżej ja termin dopiero na 6 sierpnia tak ze jeszcze czasu a czasu teraz weszłam w 27 tydzień to brzuszek pewnie szybciej będzie rosl nie ?

Nati nie powiedziane. Ja jutro będę zdjęcia robić. Będę już w 38 tygodniu i nie uważam żebym miała duży brzuch ;p ale chociaż lżej chodzić hehe

Ja mam już duży brzuch . Każdy mówi ,że spory mam,ale może też dlatego,że ja ogólnie szczupła jestem  i tylko ten brzuch mi tak wywaliło . No ale już zaraz będzie rósł coraz bardziej zobaczysz 

No mi się wydaje ze ja jak na 27 tydzień tez mam mały to moja pierwsza ciążą wiec nie mam porównania w sumie

NAti teraz się rozkręci :D 

A co do linii Negra mam wrażenie że w tej ciszy jest prawie nie widoczna w porównaniu do poprzedniej ciąży

Ja mam chyab normalną, ale całą w rozstępach

To chyba zalezy od hormonów 

Mazia oby nie za bardzo i bez rozstępów 😂

Klaudia właśnie nie wiem od czego to zależy. Ale jak mówią nie ma dwóch takich samych ciąż to i różnią się