Nati mi w tym miejscu poszedł mięsień prostu brzucha i tylko tam są okropne rozstępy
Jak poszedł miesien ? Nie rozumiem
Nati rozciągnął mi się za bardzo mięsień prosty brzucha to sie niestety zdarza i będę musiała po połogu ćwiczyć go i mieć spacjalne pasy naklejone, Taki stożek mi się robi jak wstaje np, a lezę
Jestem 4 miesiące po porodzie i jeszcze mam ta kreskę i to w dodatku bardzo ciemna I tak już nieraz zastanawiałam się kiedy zniknie. Rozstępów nie mam żadnych, ani jednego. Po corce mialam na pośladkach które zniknęły, a teraz o dziwo nic. Jedyny mankament to mało sprężysty brzuch ale wiem że musiałabym poćwiczyć żeby wrocil do poprzedniego stanu tylko ze nie mam na to czasu a i mi się po całym dniu już nie chce.
No ja też brzuch bymusisla poćwiczyć:D tutaj jestem szczupła a brzuch zawsze miałam:/
Oj Mazia to nieciekawie brzmi a boli ten mięsień czy po prostu tylko widać ze jest coś nie tak ?
Nati czuję takie rwanie na brzuchu,ale to widać. Właśnie potem on nie będzie płaski ten brzuch będę musiała go ćwiczyć by było lepiej. Czasem trzeba operacji
Ja jeztem po porodzie juz pol roku i gdyby dobrze sie przejrzeć to jeszcze jest delikatna kreska ale z miesiąca na miesiąc jest coraz jaśniejsza i mniej widoczna ja w ogóle nie zwracam uwagi na takie rzeczy szczerze mówiąc dla mnie najważniejsze jest to ze mam cudowne zdrowe kochane dzieciątko gdyby miało sie okazać że ta kreska zostanie mi już na zawsze nie widziała bym w tym problemu
Mazia a bez operacji się nie obędzie np jak byś jakieś zabiegi wykonała na to ?gdyby ćwiczenia w domu nie pomogły
Nati no właśnie nie wiemy jeszcze w jakim ona jest stanie. Będę to oceniać po połogu bo w etdy można dopiero coś robić ,ale mam nadzieję ogromną,że ćwiczenia pomogą
Mazia, oby, jednak lepiej ćwiczenia niż zabieg.
Oby jednak obeszlo się bez operacji ;))
Jasne tak by było najlepiej. Mam nadzieję, że tak źle nie jest, ale nie znam się. Pójdę do urofizjoterapeutki po pologu i mam nadzieję, że mnie nie załamie
Mazia no oby trzymam kciuki ☺
Trzeba być dobrej myśli!;)
Ja jestem 16 miesięcy po porodzie a kreskę jeszcze delikatnie widać :)
Mazia często ćwiczenia pomagają ale jak pisałaś to wysztko wyjdzie po....czytałam własnie ze to czeste przypadki ale jakoś nigdy nie miałam stycznosci z taką osobą....Wazne by byc dobrej mysli
Moja kreska utrzymywała sie dosc długo ok 4-6 miesiecy po porodzie,potem stala sie niewidoczna wiec na pewno zblednie i zniknie na czas
Moja jest strasznie ciemna xd
No zobaczymy za 6 tygodni się przekona. Czy jets aż tak bardzo źle czy damy radę to jakoś wypracować
Moja jest mało widoczna