Lista Mam Testerek sierpień 2019

Kaczmarkowa paczka przyjdzie GLS

Kaczmarkowa tak kurierem idzie:) dostaje się zwykle maila od gls że paczka jest nadana i drugiego kiedy będzie paczka :slight_smile:

Zawsze gls i zawsze jest @ :heart:

Ok. Dziękuję
Ostatnio jak szła paczka nie dostałam żadnej wiadomości , zawsze był emial a tamtym razem nic

Kaczmarkowa ostatnio też maila nie było bo nie podano emaila na paczce dlatego ale zazwyczaj jest podany to wtedy są i maile z gls

Hura! Udało się! :slight_smile: dziękuję!

Magdalena gratki <3

Aiisa przy rozszerzaniu diety to pewnie nie nadążę sterylizować

To mi w porę zdążył przed rozszerzeniem diety. Na największe oblężenie będzie musiał zaczekać.

Wracam z urlopu, sprawdzam maila- niespodzianka :slight_smile:
Ciesze sie ogromnie!
Musze wreszcie napisac oponie o plecaku, jest fantastyczny, swietnie sie spisal na wakacjach :slight_smile:

Megg całkiem możliwe:D

Michuni gratulacje i jak już będziesz miała chwilę pochwal się jak tam urlop minął:)

Imformuje zainteresowane ze udalo mi sie dzis napisac i wyslac opinie wiec moze niebawem prezent za opinie pojdzie w swiat :wink:
Aiisa, urlop bardzo udany, dziekuje! jak bede miala wiecej czasu to moze uda mi sie troche bardziej rozpisac, ale to juz na pogaduchach pewnie. Poki co do 20. sierpnia jestem w domu sama z dwojka wiec nie wiem w co najpierw rece wlozyc :stuck_out_tongue:

Dzisiaj przyszedł Newsletter i rzeczywiście porad było malo więc w tym miesiącu wybrali więcej mam aktywnych bo aż 13 i 7 z porad

Właśnie miałam napisać o tym że dostałam też newsletter i porad było 7 w rankingu A 3 brakujące miejsca do testów poszly z forum :smiley:
Dodaje zdjęcie:D

O to nowość jak dla mnie, że dobrali dodatkowe osoby z forum. Jak kojarzę to raz było, że jest mniej testerek. To w sumie fajnie, że z forum więcej osób się dostało.

Rena może tak już zostanie że jak zostaną miejsca do testowania z porad bo no mniej mam w rankingu niż 10 to może będą osoby z forum fajnie by było:)

Super rozwiazanie Mamy Canpolu jestescie MEGA :heart:

Oliwcia też mi się podoba takie rozwiązanie:) W sumie 20 nagród jest do testowania i 20 testerek pomimo że porad mało:)

Jak myślicie kiedy będą wysyłać nagrody?

Kaczmarkowa różnie z tym bywa ale na pewno w tym miesiącu:)