Kaczmarkowa paczka przyjdzie GLS
Kaczmarkowa tak kurierem idzie:) dostaje się zwykle maila od gls że paczka jest nadana i drugiego kiedy będzie paczka
Zawsze gls i zawsze jest @
Ok. Dziękuję
Ostatnio jak szła paczka nie dostałam żadnej wiadomości , zawsze był emial a tamtym razem nic
Kaczmarkowa ostatnio też maila nie było bo nie podano emaila na paczce dlatego ale zazwyczaj jest podany to wtedy są i maile z gls
Hura! Udało się! dziękuję!
Magdalena gratki <3
Aiisa przy rozszerzaniu diety to pewnie nie nadążę sterylizować
To mi w porę zdążył przed rozszerzeniem diety. Na największe oblężenie będzie musiał zaczekać.
Wracam z urlopu, sprawdzam maila- niespodzianka
Ciesze sie ogromnie!
Musze wreszcie napisac oponie o plecaku, jest fantastyczny, swietnie sie spisal na wakacjach
Megg całkiem możliwe:D
Michuni gratulacje i jak już będziesz miała chwilę pochwal się jak tam urlop minął:)
Imformuje zainteresowane ze udalo mi sie dzis napisac i wyslac opinie wiec moze niebawem prezent za opinie pojdzie w swiat
Aiisa, urlop bardzo udany, dziekuje! jak bede miala wiecej czasu to moze uda mi sie troche bardziej rozpisac, ale to juz na pogaduchach pewnie. Poki co do 20. sierpnia jestem w domu sama z dwojka wiec nie wiem w co najpierw rece wlozyc
Dzisiaj przyszedł Newsletter i rzeczywiście porad było malo więc w tym miesiącu wybrali więcej mam aktywnych bo aż 13 i 7 z porad
Właśnie miałam napisać o tym że dostałam też newsletter i porad było 7 w rankingu A 3 brakujące miejsca do testów poszly z forum
Dodaje zdjęcie:D
O to nowość jak dla mnie, że dobrali dodatkowe osoby z forum. Jak kojarzę to raz było, że jest mniej testerek. To w sumie fajnie, że z forum więcej osób się dostało.
Rena może tak już zostanie że jak zostaną miejsca do testowania z porad bo no mniej mam w rankingu niż 10 to może będą osoby z forum fajnie by było:)
Super rozwiazanie Mamy Canpolu jestescie MEGA
Oliwcia też mi się podoba takie rozwiązanie:) W sumie 20 nagród jest do testowania i 20 testerek pomimo że porad mało:)
Jak myślicie kiedy będą wysyłać nagrody?
Kaczmarkowa różnie z tym bywa ale na pewno w tym miesiącu:)