Lista Mam Testerek sierpień 2019

Ale super właśnie sterylizatora nam brakuje :heart::heart: dziekujemy bardzo i juz nie mozemy sie doczekac testowania

Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów ze sterylizatorem i butelkami. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Świetna wiadomość. Na pewno nam się przyda. Dopiero zaczynamy przygodę to znajdzie się wiele zastosowań sterylizatora.

Właśnie zobaczyłam:-) ale się cieszę:-) super nagroda :slight_smile: gratuluję mamusie :slight_smile: Dziękuję bardzo Canpol babies:-)

Super wiadomość. Bardzo się cieszę :slight_smile:
Dziękuję Canpol Babies :heart:

Ale super :slight_smile: sterylizatora nie mam to napewno się przyda :slight_smile: dziękuję za wyróżnienie i gratuluję dla pozostałych mam :slight_smile:

Dziękuję :slight_smile: bardzo się cieszę, przyda się na pewno. Gratuluję dziewczyny

Również dziękuję to mega pomóc będzie przy kubkach synka:D !

Ślicznie dziękuję!!! Gratulacje dla reszty wyróżnionych mam :wink:

Dziękuje bardzo :slight_smile: z ogromną przyjemnością będę testować ten sterylizator :slight_smile:

Super! Dziękuję:-) już nie mogę się doczekać testowania:-D

Bardzo dziękuję :slight_smile: Super, serylizator mocno nam pomoże. Gratulacje dla wszystkich mam :slight_smile:

To mega ułatwienie aż nie mogę się doczekać tylko myślę gdzie zrobić dla niego miejsce:D

Bardzo dziękuję, przyda się.

Gratulacje mamusie…mi sie niestety nie udalo bo malo z wami bylam bo ten miesiac dopadly nas choroby, zabkowanie i nie przespane noce, brak czasu i maz byl na urlopie to teraz wiecej czasu spedzalam z nim niz na tel;-)

Ewcia no i prawidlowo tak wlasnie powinno byc :heart: czas dla rodziny jest najwazniejszy i najcenniejszy ja wchodze wtedy kiedy mam czas i nigdy nie kosztem rodziny

Gratulacje dla wszystkich . Bardzo się cieszę z możliwości testowania nawet nie wiecie jak mi się przyda przy tych wszystkich butelkach ale chyba nie dojdzie do nas na wyjazd bo chętnie od razu bym zaczęła testować

Gratulacje dla wszystkich!
My również bardzo się cieszymy ze sterylizatora. Testy zaczniemy od sterylizacji smoczków, a butelki jeszcze przed nami :wink:

Megg poczekaj aż będziesz rozszerzać dietę to się zrobi tego multum tzn kubeczki łyżeczki plastikowe talerzyki i inne cuda.

Dziewczyny a paczka przyjdzie GLS?
Bo w wiadomości bylo że paczka przyjdzie pocztą