Mama Gratki moja też zakochana w pandzie. Żadne zwierzatko/miś jej sie tak nie podoba jak ten. Mała ciągle nią wymachuje zeby piszczał.
Pewnie bialo-czarny kolorek przykuwa ich uwage. No ale z drugiej strony inne misie mają ubranka w tym kolorze.
Panda jest najslodsza i już
Jak mój syn mial dwa lata to jego ulubionym zwierzatkiem była panda. To teraz ta miłość na siostre przeszła.
Super, że karuzela ciągle gra, nie trzeba co chwile naciskać włącznika. Dzięki temu moge zaszalec i w ciszy się umyć. Mala slucha pozytywki, bawi się misiami i wszyscy szczęśliwi.
No i starszy syn oczywiście też się chetnie bawi misiami. Tyle, ze on chętnie bawi się wszystkim co nalezy do siostry. Oj zazdrość u niego widać.
Karuzela super synek od razu porwał misie do zabawy te zielone koty a przynajmniej tak mi się wydaje że to coś na wzór kota i sowe synek sobie upodobal.
Co do melodyjek też walczyliśmy do niektórych synek tańczył A niektórych słuchał uważnie
O, super, że możecie odpinać zabawki i pozytywkę. Ja niestety mam z innej firmy, całą plastikową. Jak synek złapie zabawkę, to mam wrażenie, że za chwile rozwali całą karuzelę.
Qazz u nas pozytywke tylko odpalilismy A zabawki osobno każda ma w sobie coś że można podpiąć i jest piszczalka bądź grzechotka. U nas syn ma za dużo siły i obawialabym się że karuzele zerwie więc korzystamy w inny sposób A dla malucha będzie jak znalazł jak już się uda ciąża.
Elementy na rzepy idealne jak dziecko mocno pociągnie . My jesteśmy w niej zakochani
To jest chyba najladniejsza karuzela jaka widzialam Mega mi sie podoba ze nie jest taka infantylna, ze jest uniwersalna no i ten pomysl z galezia jest genialny
I faktycznie, swietnie, ze mozna sobie odpinac zabawki i np. zabrac ze soba ulubionego stworka na spacer.
Dokladnie karuzela jest mega super, same te misie które mogą slyzyc do karuzeli jak i do przytulania ulubioną maskotkę, synkowi 4,5mc spodobaly sie melodyjki, misie oraz oczywiscor zaciekawily te kolorowe swiatelka sa śliczne;) rowniez karuzela zainteresowała synka 5lat;-) jest nia zachwycony i ciągle chce ja wlanczac mlodszemu synkowi;-) jest rewelacyjna i ciekawe drzewko;-) super.
O tak karuzela świetna jedynie szkoda że można podłączyć tylko do łóżeczka drewnianego bo do turystycznego chyba się nie da jakby ktoś chciał przymocowac .
Mój synek też sobie włącza melodyjki A miskami się bawi osobno.
Do mnie również potarła już przesyłka Śliczne maskotki, szczególnie urzekła mnie sówka. Melodyjki bardzo przyjemne. Funkcja podświetlania pozytywki mnie zaskoczyła - nie wiem czemu ale sądziłam, że nie jej bedzie. Super karuzelka, dziekuję!
My mamy canpola, ale karuzele piraci. Też jest rewelacyjna. Ma 12 melodii i właśnie plus za to, że same się nie wyłączają bo w dowolnej chwili można je samemu wyłączyć.
A misie też sa na rzepy, każdy ma coś co zachęca do zabawy: piszczałki lub grzechotki.
Kolorki bardzo ładne, córka zakochała się w pandzie. My misiakami bawimy się w ciągu dnia.
Super, ze tez jesteście zadowolone z karuzeli
Dostałam dzisiaj maila z formularzem do przesłania opinii dotyczącej karuzelki. Niestety formularz nie jest już aktywny. Opinię przesłałam wcześniej na porady@canpolbabies.com
Czy będzie ona uznana?
Justyna jak najbardziej ja co miesiąc przesyłam na maila także możesz być spokojna
Dzięki pati1990