Lista mam testerek zestawu z karuzelą Forest Friends

Drogie Mamy,

lista Mam testerek zestawu z karuzelą Forest Friends została oficjalnie opublikowan:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Serdecznie gratulujemy!

PS. Prosimy nowe Mamy o uzupełnienie danych wysyłkowych w formularzu kontaktowym.

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Dziękujemy bardzo! :slight_smile:

Gratuluję :heart:
Udanego testowania :heart:

O rany…bardzo Dziekujemy…mamy juz kd was karuzele ktora bardzo podoba sie siostry bo mowi ze ona ma ale taka co sie nakreca i mowi ze drazni ja ciagle nakrecanie jej, wiec podaruje jej w prezencie a misia przetestuje synek;-) bardzo Dziekuje :heart:

Bardzo bardzo dziękujemy już nie mogę się doczekać testowania mamy słonika którego trzeba wiecznie nakręcać więc elektryczna karuzela to będzie dla nas zbawienie . :heart:

Bardzo dziękujemy :heart:

Również dziękuję :heart:i gratuluję!

Dziękuje bardzo co raz fajniejsza wyprawka sie odkłada dla mojego maluszka :heart::heart:

Gratuluję:)

Gratuluję

gratulacje!!!owocnego testowania!!My tym razem nie testujemy, ale mieliśmy już okazję testować karuzelę Piraci i polecam - super sprawa!!!

Dziękuję! :slight_smile:

Dziękujemy bardzo za możliwość przetestowania tych cudowności! :slight_smile: :heart:

evli2 my też mamy karuzele piraci :slight_smile:
Jest świetna. Córka ją pokochała.
Syn tez :wink: ma trzy lata i bardzo lubi słuchać melodii :slight_smile:

Dziękuję :)!

Gratuluję dziewczyny :heart: Czy któraś mamusia może polecić karuzele elektryczną, ale do łóżeczka turystycznego?

Dzisiaj przyszła karuzela pięknie dziękujemy uratowała mamie życie bo nie musi nakręcać zabawek uwielbiam takie testowanie :heart::heart::heart:

My również otrzymałyśmy przesyłkę. Dziękujemy! Moja córa jest zauroczona światełkiem, a i kolory maskotek też przypadły jej do gustu, mimo to sowa rządzi! :slight_smile:

Mama Gratki to super, że córcia zadowolona. To jest zawsze najważniejsze. Moja bardzo lubi słuchać melodii z pozytywki. Odłączam ją od karuzeli i wszędzie zabieram

Patrycja, moja córa ostatnio wszędzie nosi pirata pandę i go przytula - urocze są te zabawki :slight_smile: