Gratulacje dziewczyny. Dajxie znać jak z tym laktatorem bo planuje zakupić
emmka również nie dostałam jeszcze formularza do wypełnienia, na pewno dostaniemy w najbliższym czasie.
Anka damy znać na pewno:)
To moje pierwsze testowanie na Canpol Babies, także wolałam dopytać, a w mailu o wygranej i testowaniu była mowa, że za trzy tygodnie prześlą formularz. Czyli opinii o testowanym produkcie nie wpisywałyście na razie nigdzie?
Emmka ja też miałam te same pytania po testowaniu zestawu sweet fun, gdyż długo nie otrzymałam wiadomości, czy te opinie to już. Ale spokojnie w odpowiednim czasie dostałam maila z informacją, by przesłać opinię. Teraz więc cierpliwie czekam na maila w związku z zestawem Toys. Nie wiem tylko kiedy opinie pojawią się na stronie, bo jak dotąd Sweet Fun jeszcze nie zostały dodane.
Spokojnie kochana, wszystko będzie w porę:)
I dostałyście formularz do uzupełnienia za zestaw Toys testowany w czerwcu? Bo może gdzieś indziej powinnam wstawić opinię. Jednak już trochę czas minęło.
Dziękuję dziś otrzymałam przesyłkę gdy tylko urodzi się maluszek czyli za mniej więcej dwa miesiące podzielę się z wami odczuciami które towarzysza podczas testowania
póki co wizualne odczucia jak najbardziej pozytywne i radość z wygranej
Dziewczyny dostalyscie juz ten formularz za czerwiec? Zaraz lipiec się skończy a tu cisza
Ja dodaje opinie w ten sposób, logujesz się na stronie canpol i wówczas U góry obok ikonki zaloguj się jest ikonka dodaj opinię i wtedy klikam i dodaje opinie. Jeżeli się nie wyświetla to wysyłam opinie na e maila porady@canpolbabies.com
O, widzę, że nie tylko u mnie cisza. Też już się niecierpliwię.
Ula888, jak zaloguję się to u góry mam tylko opcję wyloguj, edycja profilu i zmień hasło. Nie mam nigdzie ikonki dotyczącej dodania opinii, a na pocztę mailową też nie przyszedł żaden formularz.
Pytanie odnośnie konkursu. Czy obecnie można wygrać co miesiąc czy raz na dwa miesiące??
To wszystko zależy od oceny mam z Canpolu
Czyli nie ma tego zapisu, który był kiedyś, że można wygrać raz na dwa miesiące?
Emmka ja też nie mam opcji dodania opinii… Dziwne, ze ten formularz nie przyszedł…
Mamy z Canpolu prosimy o jakiś odzew
Skrzaty, wystarczy przeczytac regulamin Jest on do wgladu tu: http://canpolbabies.com/pl/strona/52-regulamin
a w tym watku juz bylo pytanie o testowanie co miesiac i twierdzaca odpowiedz Mam Canpolu http://canpolbabies.com/pl/forum/?f=13&t=11&p=1
Cześć Dziewczyny…
Proszę o pomoc!
Dzisiaj chciałam dodać opinię o otrzymanym zestawie… ale… ZNIKNĘŁA mi opcja DODAJ OPINIĘ!!!
Nie wiem, co teraz mogę zrobić, bo na @ nic nie przyszło, a nie chciałabym żeby moje testowanie przepadło!
HELP!!
Bo to chyba troche pozno… a masz na mailu moze jakiegos starego maila z linkiem do formularza? Ja zwykle wchodze przez ten link, bo inaczej u mnie nie wchodzi Sprobuj
No właśnie nie mam… a w mailu jest napisane, że otrzymam po trzech tygodniach formularz do wypełnienia… i wczoraj jeszcze miałam tę opcję na swoim koncie… a dzisiaj znikła
Mamy z Canpolu… co teraz???
Ja kiedyś jak testowalam matę do zabawy to miałam podobnie napisałam e-mail i otrzymałam odpowiedź aby przesłać opinię na adres redakcji. Później widziałam, że moja opinia została dodana : )
Ja nie dostalam jeszcze poprzedniego formularza z opinią… A opcji dodaj opinię w ogóle nie miałam… Od Mam z Canpolu także nie dostałam odpowiedzi