Lista testerek maty "Dżungla" - grudzień 2017

Drogie Mamy,

właśnie opublikowałyśmy listę testerek grudniowych. Sprawdźcie, kto będzie testował matę “Dżungla”:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

PS. Bardzo prosimy o uzupełnienie danych wysyłkowych w formularzu kontaktowym, prosimy szczególnie o numer telefonu.

Miłego dnia,
zespół mam z Canpolu

Dziękujemy bardzo ! Synek napewno będzie zadowolony, będzie miał prezencik jak wyjdzie ze szpitala :wink: gratulacje dla wszystkich !

gratuluję dziewczyny :slight_smile: Świetna nagroda :slight_smile:

Gratuluje wszystkim!!!
My sami dziękujemy za możliwość testowania maty :slight_smile:

Nam się nie udało

Dziękujemy, synuś będzie miał super prezent :slight_smile: Gratuluję pozostałym mamom!

Dziękuję za możliwość testowania :slight_smile:
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn :slight_smile: :slight_smile:

Dziękujemy! jestem bardzo szczęśliwa, że udało mi się dostać do testowania tej ślicznej maty…:wink: udało się! choć nie było łatwo!

Ale super :)) a myśleliśmy o zakupie maty na święta, bo niunio ma już 2 miesiące! Bardzo dziękujemy za taki prezent świąteczny :slight_smile:
Gratuluję wszystkim Dziewczynom i życzę cudownej zabawy dzieciaczkom! :slight_smile:

Gratulacje :slight_smile:

Gratuluję :slight_smile:

Dziewczyny, gratuluję. My mamy troszkę inną matę edukacyjną, ale też z Canpol babies i naprawdę jest świetna. Myślę, że też będziecie zadowolone z testowanej maty.

Gratuluję:)

Serdecznie dziękuję, z radością będziemy testować matę jak tylko rozpakujemy się z dwupaku :wink: A to już za kilka/naście dni :slight_smile:

Gratuluję innym mamom testerkom :slight_smile:

Gratulacje Dziewczyny! Piękny prezent na święta! :wink:

Bardzo Dziekuje za bardzo super prezent ;-)- za śliczna matę do testowania. Puki co bede ja trzymała dop na drugie dzieciątko …niestety w tym miesiącu sine
nie udalo…zanim urodze…ale szybko minie…a teraz podaruje ja do przetestowania siostry coreczce 4mc- na pewno sie spodoba;-) dziękujemy;-)

My też z Lili bardzo dziękujemy za możliwość testowania ciekawej maty, już nie możemy sie doczekac! :slight_smile: kiedy można spodziewać sie przesylki?

U mnie przesylka przyszla jakos do tygodnia. Takze juz niedługo;-)

Piękna ta mata przydałaby sie :slight_smile:

Super prezent na święta :slight_smile: