Drogie Mamy czy my dostajemy również potwierdzenie na emaila że zostalysmy wytypowane do testowania? Tak było wcześniej i teraz się zastanawiam czy dalej tak będzie czy po prostu tu będzie informacja na forum?
Mamaninki, czasami chyba przychodzi potwierdzenie, ale nie zawsze. Ja w tym miesiącu nie otrzymałam żadnej wiadomości z taką informacją.
Z tego co widziałam to dziewczyny dostały takie wiadomości. Sama też takie dostawałam, jak udało mi dostać do testów. Czasami przychodziły po kilku dniach ale zawsze były
Super wiadomość :) bardzo fajnie że udało nam się wygrac i będziemy testować ;)
Ja w tym miesiącu też nie dostałam takiego maila
Kaczmarkowa, ja w tym miesiącu nie dostałam wiadomości, ale to nie pierwszy taki przypadek. Nie zawsze one przychodzą.
Rena Ja zawsze dostawałam maila.
W tym miesiącu jest świetną nagroda do wygrania. Warto powalczyć mam matę Piraci i jest rewelacyjna A ta jest podobna do mojej <3 jednak w tym miesiącu jestem trochę zajęta i dam szansę innym mamom
Ja też nie dostałam maila, być może po zmianach, informacja o testach będzie już tylko tutaj na forum.
A ja myślę że może szwankuje serwer i stąd też brak wiadomości która powinna się wygenerować i wysłać choć to moje przypuszczenie bo zwykle na maila są powiadomienia i być może jeszcze przyjdą po prostu spóźnione :)
Się okaże czy przyjdą, dobrze że na stronie jest informacja już o wytypowanych użytkowniczkach.
Też nie dostałam maila ,wcześniej za każdym razem jak miałam możliwość testowania to mail przychodził .
Dziewczyny są gdzieś wyniki z blogosfery ?
Pati są maila dostały osoby które się dostały do testów bądź do organizacji konkursu nawet już widzialam u niektórych konkursy wystartowały ale na stronie nie ma wyników a przynajmniej ja nie widzę.
A co do wiadomości zobaczy się czy przyjdą jeszcze czt nie :)
Gratulacje dziewczyny udanego Testowania ❤ Nas nie bylo ale juz wrocilysmy i z przyjemnością przeczytamy opinie z testow