Lista testerek zestawów So Cool grudzień 2019

Mamy Canpolu bardzo dziękuję!

Faktycznie po zmianach aktywność na forum nieco spadła, mam nadzieję że z czasem wszystko wróci do normy i forum się rozkręci :)

Mamy Canpolu czy w grudniu program testowy będzie kontynuowany?

Drogie Mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów produktów z kolekcji So Cool. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy

Wybrałyśmy w tym miesiącu 12 testerek, ze względu na bardzo obniżoną aktywność użytkowników na forum po zmianach na stronie oraz niewielką ilość zgłoszonych porad, którą zdecydowałyśmy się opublikować w serwisie. 

Rzeczywiście aktywność jest bardzo mała ,sama nie spodziewałam się , że zostanę wyróżniona z racji że czasu bardzo mało . Gratulacje dla wszystkich :) 

Mamy_canpolu a co z blogosfera i zgłoszeniami. Czy reszta zgłoszeń nie dotarła ? ;)

Wow dziękujemy to tum razem jesy 12 testerek? Myślałam że w rankingu byoly 4 mamy z porad. 

Myślę że może się zmieni choć niekoniecznie się okaże jak to będzie w przyszłych miesiącach dla części mam na pewno trudne jest odnalezienie się na stronie albo zalogowanie po prostu. 

Gratulacje dziewczyny :) piękny zestaw.  Teraz będzie mata również śliczna więc warto spróbować :) moje porady nie są publikowane więc stawiam na aktywność :)

Super, strasznie się cieszę. Akurat na rozszerzanie diety już niedługo się przyda taki piękny zestaw :D

Pięknie dziękuję <3 ostatnio troszkę było mnie mniej, ale obiecuję poprawę :) a mata do zdobycia w grudniu, przecudna :) 

Super, dziękujemy! Produkty So cool są prześliczne i już nie możemy doczekać się testowania :) 

Mata faktycznie pięknie się prezentuje i jest kontrastowa więc dla najmniejszych jest super. 

Jeszcze raz dziękuję i gratuluję innym mamom :) 

Gratulacje mamusie :)

Dziękujemy!!! Przyda się bardzo cały zestaw ❤️

Gratulacje dla wytypowanych mam :)

Witam.Gratulacje mamusie, szkoda ze nam sie nie udalo przetestowac w tym miesiącu. Ale przez pierwszy tydzien mialam chore dzieci, to noce nie przespane a potem jak chcialam sie zalogowac to dlugo nie moglam. byly problemy ze zle hasło a potem jak chcialam napisac jakas wiadomość to tel mi sie

zacinal i tak mam teraz;-( nie moge ogarnąć tej nowej strony;-( ale postaram sie, bo tez stesknolam sie za wami. 

Aiisa mata do testów jest cudna!

Synkowi bardzo przypadła do gustu książeczka kontrastowa Mom’s care więc wiem że mata to byłoby szaleństwo!

Gratulacje dziewczyny :) My w tym miesiącu nie mamy prezentu, bo nie było nas na forum, mam nadzieję że małymi kroczkami już powracamy :) Mata jest bardzo fajna :) Jeszcze raz gratulację :) obiadki waszych dzieci będą smakowały wyśmienicie :D

@Megg, w grudniu do wygrania czeka już mata sensoryczna :-) zapraszamy do aktywności na forum. 

@Marta1997 NIebawem opublikujemy wyniki Blogosfery na forum i wyślemy zwyciężczyniom edycji listopadowej maile z informacją. Na stronie mamy Blogosfery  problemy techniczne z publikacją osób wytypowanych do testów i organizacji konkursów. Dlatego zanim się z nimi uporamy zawieszamy edycję grudniową i program Blogosfery powinien ponownie ruszyć w styczniu. 

Mamy, ze swojej strony zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby opanować jak najszybciej wszystkie problemy techniczne. Miłego dnia :-)

Tak mata zapowiada się super. Kontrastowe kolory na pewno zwróciłyby uwagę mojego synka. 

Megg, mam identyczną książeczkę. Ja przywiązuję ją do łóżeczka w ciągu dnia. Synek bardzo ją lubi. Już jest taki silny, że ją rozwiązuje i potem głównie gryzie :)

Ja piszac komentarz to strasznie dlugo musze czekac zebym mogla cos napisac, zacina mi sie caly czas. Ciezko jest sie przyzwyczaic, mam nadzieję ze będzie pisalo sie lepiej. Bo zanim napisze jedna wiadomość to mija z 15min;-) a mata jest cudowna;-) 

Bardzo dziękujemy :D Zestaw na pewno się przyda, ostatnio synek w końcu zaczął pomału coś jeść. Myślę, że z tak cudownego zestawu jedzenie zasmakuje mu jeszcze bardziej. Gratulacje dla pozostałych mam :)

Mata wygląda znakomicie ❤️?