Lista testerek zestawu SWEET FUN - luty 2018

Nie możemy się doczekać :slight_smile:

Super ! :slight_smile: Ja też poproszę zestaw różowy :slight_smile:
Wszystkie moje dane są uzupełnione na profilu

Gratuluję! :slight_smile:

Ojej musialam tego nie przeczytać…i przeoczyłam , w sumie kolor puki co jest mi obojętny bo jeszcze nie znam plci, ale ze wzgeldu ze mam.juz zestaw niebieski to chciałam.różowy a dostałam niebieski ale wiem , moja wina bo nie przeczytalam i nie napisalam także kolejnym.razem bede widziała i w tedy wybiorę róŻowy;-) szkoda ze nie wiem jeszcze co bede miala ale to dop za ok. min. 3mc zleci;-) a zestaw niebieski mimo wszystko śliczny niebieski i nawet jak będzie dziewczynka niebieski tez mozna uzyc;-) szczoteczka śliczna nie spodziewałam sie takiej duzej a tu 2w1 mala i duzo…śliczny zestaw…bardzo dziękuję;-) jak przetestujemy to napisze opinię.

super zestawik śliczny różowy :slight_smile: córcia w brzuszku podskakuje
moze w 3 tygodnie się wykluje :wink:

Canpol nie zawiódł zestaw śliczny jak zwykle jeszcze ładniejszy na żywo niż na obrazku

wszystko ładne szczotka konkretna :slight_smile: i ta mała do smoczków bardzo się przyda na pewno :slight_smile: kubeczki i buteleczki przydatne na każdy etap maluszka super :slight_smile: na pewno będziemy korzystać

Super zestaw i wizualnie piękny. Kolorek różowy żywy i dziewczęcy.

Bardzo dziękuję, zestaw jest fantastyczny. Różowy z króliczkiem urzekł nasze serca :slight_smile:

Wysyłałam swoją opinię poprzez formularz, czy dotarła? Gdzie są zamieszczone opinie? Szukałam i niestety nie znalazłam. Czy mam ją wysłać raz jeszcze na email?

Ja też wysłałam przez formularz :slight_smile: Opinie dodawane są nieco z opóźnieniem. Póki co nie widzę nawet opinii dodanych za matę Dżungla.

jeśli wejdziesz jeszcze raz w formularz i opini nie można będzie już dodać znaczy że opinia dotarła u mnie raz się zdarzyło że opinia jakby nie została przesłana i wtedy mogłam napisać znów ale jak już się wysłała i nie można to spokójnie opinia się pojawi w zakładce wyniki testów tam trzeba poszczególnych produktów które się opisywało szukać i powinna być opinia oczywiście jest dodawana z opóźnieniem.

Aniamamaali opinie są zamieszczane w dziale Bezpieczeństwo- zakładka Wyniki testów. Tak jak dziewczyny wcześniej napisały nasze opinie są tam dodawane z opóźnieniem. Myślę, że jakby Twoja opinia nie została wysłana prawidłowo to Mamy z Canpolu napisałyby o ponowne jej przesłanie poprzez e-mail.