Czy zestawy juz zostały do Was wysłane?
ja jeszcze nie dostałam
Jeszcze nie miałam żadnej wiadomości o nadaniu przesyłki.
Ja tez nie dostałam jeszcze żadnej wiadomości.
Więc spokojnie czekamy ![]()
raczej nie zostały ja też nie dostałam maila od gls o nadaniu myślę że trzeba poczekać bo pewnie potwierdzenia co do koloru muszą wszystkie zweryfikować i później wszystko odpowiednio popakować by wysłane zostały zgodnie z wybraną kolorystyka. ![]()
Tak, pewnie z magazynu tez muszą zestawy dostarczyć. Czekamy cierpliwie, gls zawsze informuje jak dostanie przesyłkę
sylwencja dziś dostałam wiadomość od GLS o nadaniu paczki z Canpolu, więc pewnie jutro przyjdzie paczuszka:)
Ja również dzisiaj doatalam wiadomość na temat paczuszki ze ma byc.16.03;-) Także juz sie nie mogą doczekać;)
Mi jeszcze nie doszła wiadomosc o nadaniu paczuszki
Moze dzisiaj dostane.Tez nie moge sie juz doczekać kiedy zaczne z tego karmić moja córeczkę.
paczuszka już doszła już wyparzalam łyżeczki i miseczke bo to dziś do kaszki sie przyda już widzę że miseczka naprawdę super wykonana i będzie wygodnie z niej karmić synka.
Dostałam paczuszkę wczoraj. Dziękuję! Jestem bardzo mile zaskoczona. Bratanek ma miseczkę (nie jest z Canpolu), ale jest inaczej wykonana, jakby cieńsza, wydaje się być mniej trwała. Wcześniej nie miałam porównania, ale teraz widzę różnicę. Ta którą dostałam wczoraj jest znakomicie wykonana, łyżeczki głębokie - świetne. Aisa, jak Wam się jadło kaszkę? ![]()
My też wczoraj otrzymaliśmy paczuszkę, ale z braku wolnego czasu jeszcze czeka na wielkie otwarcie ![]()
mama gratki bardzo wygodna jest miseczka a i łyżeczki są fajne szybko poszło jedzenie kaszki no i synek nie był w stanie wyrwać mi miseczki z rąk oprócz tego jest napraede z solidnego plastiku mamy jeszcze taka jakąś była jako gratis do kaszki kiedyś ale tamta a ta to niebo a ziemia tamta z cienkiego plastiku a ta widać solidna. nie mogę się doczekać aż opinie wystawię ![]()
Do mnie paczuszka jeszcze nie dotarła i wiadomość tez nie
Juz nie moge się doczekać <3
Agusia a zaglądałaś do spamu? Może tam jest od nich wiadomość, powinni zaraz na drugi dzień dotrzeć z przesyłką, ale może w Twojej okolicy mają jakieś opóźnienie. Spokojnie czekaj, na pewno paczuszka i do was dotrze:)
Mi również podoba się miseczka, super wykonana, fajne wzory. Cały zestaw jest prześliczny:)
Do nas paczka dotarła w piątek-16.03. Wszystko jest śliczne i właśnie dziś testowaliśmy część akcesorii:)
Do nas również paczka dotarła w piątek. Zestaw jest śliczny
najbardziej spodobała się nam miseczka i łyżeczki, testujemy na całego ![]()
Silver tak zaglądałam do spam ale nic mi nie przyszło, żadnej wiadomości nie dostałam.
Ja wlasnie nie mogę się już doczekać i kiedy będę mogła karmić córkę z tej pięknej miseczki ![]()
agusia a uzupełniłas dane tutaj do przesyłki ?
Ja tez juz dostałam zestawik śliczny miseczka łyżeczki termoopakowanie