To też zależy od układu pokoju. Czy dziecko ma swój pokoik (raczej ta opcja na początek kiepska) czy też jest z rodzicami w sypialni. I też czy sypialnia jest duża czy mała. U nas jest mała sypialnia plus łóżeczko i szuflada by się nie otwierała bo niema miejsca .
u nas zawsze było normalne łóżeczko a potem np fotel rozkładany na poczatek sie u nas sprawdził bo było mało miejsca
to prawda wszystko zalezy od sytuacji w jakiej sie znajdujemy ;)
Łóżeczko z szufladą to już wiem, że z pewnością nie sprawdziłoby się i zdecydowanie odpada.
Madzia u mnie też bo tak stoi że nawet bym nie miała jak tej szuflady otworzyć za to piesek tam śpi nieraz jak ma ochotę pilnować małego
U nas sprawdza się do dziś. Mam gdzie trzymać rzeczy
My mamy łóżeczko drewniane i turystyczne za dnia syn częściej przebywa i bawi się w turystycznym
Ja mam z szufladą łóżeczko i mi się podoba ta opcja bo różne rzeczy można tam trzymać. Ale tak jak piszecie że to wszyko zależy od położenia pokoju. Ja też mam małą sypialnie ale tak ułożyłam że mi się otwiera
ja mam zwykle łóżeczko drewniane, które postawione jest przy łózku by być w razie potrzeby blisko.
U nas tez stoi blisko łózka ale tak abym mogła odsunąć szufladę
u nas szuflada również swietnie sie sprawdza, zawsze dodatkowy schowek na różne rzeczy ;)
zwłaszcza jak ma sie mało miejsca w domu ;)
ja własnie nie mam szuflady, ale kupiłam w IKEA takie plastikowe pojemniki i stoją pod łóżkiem i mam w nich różne rzeczy a nie widać ich bo w łóżeczku mam falbankę:D
W sumie fajny pomysł :) całą przestrzeń zagospodarowana.teraz najwięcej używki z szuflady pod łóżeczkiem ma córką bo non stop tak chodzi i wyciąga z niej wszytko :D
U nas nie jest zainteresowana tą szufladą, przeważnie jakieś pampersy tam trzymamy, albo kocyki
XYZ najlepsza zabawa:p
Xyz, my też mamy łóżeczko z szufladą, jest bardzo przydatna :)
Tak to bardzo funkcjonalne i przydatne pomieści pościel kocyk i prześcieradła
Dokładnie super schowek na takie rzeczy
U nad też taka szuflada to dodatkowe miejsce na przechowywanie rzeczy dla dziecka. Warto zainwestować w takie łóżeczko z szufladą
Ja nie mam takiej szyflady, ale pojemniki z ikea też się sprawdzają:p