Oj tak u nas coraz mniej miejsca ostatnio kupiłam fajne pufy w Lidlu wysokie ale nie szerokie idealne na koce małego
nati no tak mając dziecko miejsca będzie coraz mniej :D
ja uważam, że łóżeczko z szufladą to jest najlepszy wybór można tam dać wszystko i to dodatkowe miejsce do przechowywania
Mazia dokładnie, dziecko zabiera każdy kąt:D
oj u nas w szufladzie to bylo już kilka rzeczy ;) i kilka razy przenoszonych;) w ciazy co innego potem co innego a póki co stoi pusta;) bo wyjełam z niej bujaczek ;)
Anis pewnie niedługo ją zapełnisz:D
My tez mamy szufalde pod lozeczkiem i trzymalismy głównie ciagly zapas pampersów kupionych w promocji;)
Oj tak ja jestem zadowolona ze kupiłam łóżeczko z szufladą. Przynajmniej mam gdzie schować wszystkie kocyki, prześcieradełka itp. U mnie jedyne jeszcze wolne miejsce to przestrzeń pod naszym łóżkiem w sypialni ale pewnie nie potrwa to długo.
MamaRóży ja właśnie zakupiłam falbankę do łózeczka i trzymam pod łóżkiem pampersy:D , bo nie mam szuflady...
Mama Em też jest to wyjscie:) Tyleze u nas teraz chlopak to juz falbanmki nie bardzo
MamaRóży no może i fakt, ale taka biała zwykła z ikei to by nie pasowałą?
można dokupić szufladę zawsze osobno. ja mam łóżko z woodiessafedreams i tam szuflada osobno do dokupienia.
ta falbanka to niezły pomysł nawet jak by taki materiał na prosto spuścił to też by fajnie wyglądało;)
Aniss moja mama mówiła po co ci to, co ty wymyślasz, a jak zamontowałam to powiedziała, że ładnie to wygląda:D
falbanka jak ma się córęczkę to jednak dodaje uroku
Może i tak ale mamy szufladę chociaż dalej na strychu a łóżeczko już niby miesiąc gotowe
Mamaem z tą falbanką dobry pomysł, zawsze to jakieś rozwiązanie :)
MamaRóżaM no to musisz szufladę zamontować bo to się jednak przydaje :)
U nas szuflada cały czas w użytku
a co trzymacie w tej szufladzie ?
MamaEm niektorzy mają coś takiego ze widzą fajne rzeczy w wyobraźni a potem je przenoszą w real ;)
Co do szuflady to zazwyczaj zapas pieluch świetne miejsce bo nie widać ja do tej pory to trzymałam kolysko bujaczek i też ta się mieścił i nie kurzył jak mala nie chxiala już w kołysce lezec teraz znowu wyciągnięty jako bujaczek ;)
Ja trzymam kocyki, poszewki, pampersy