Łóżeczko Waldin 7w1. Wygląda na solidne i funkcjonalne, któraś z Was korzystała i miała z nim jakieś problemy, czy raczej same plusy? ![]()
Ja nie korzystałam ale siostra ma zapytam jej i dam znać ![]()
Niestety nie pomogę , ponieważ go nie miałam i nawet o nim nie słyszałam. Mieliśmy dla dzieci zwykłe drewniane łóżeczka. Ważne dla mnie było jedynie żeby miało szufladę pod spodem , zawsze to trochę miejsca do przechowywania. Były tam głównie pieluszki i pampersy bo mało się mieściło
może dziewczyny mają większe doświadczenie i coś powiedzą o tym łóżeczku
chętnie poczytam opinie bo mnie zaciekawiło
zależy czy faktycznie jego funkcje ci się przydadzą i będzie się dało z niego w pełni korzystać.
Ja mam takie łóżeczko ![]()
Na razie korzystamy jeszcze z dostawki, wg naszych potrzeb jest idealna bo wąska więc na styk udało nam ja wcisnąć do naszej przestrzeni i dzięki temu mieć wygodniej bo jednak dostawka to super sprawa
więc jeśli masz mało przestrzeni to na pewno taks dostawka ![]()
Z pozostałych elementów mamy tymczasowo złożony przewijak i w sumie to też na plus bo tak to na pewno oddzielnie byśmy nie kupowali go dodatkowo żeby nie zagracać więc tu na plus bo teraz go wykorzystujemy z tych elementów które i tak by stały a później po prostu będą one stanowiły większe łóżeczko
materace też w zestawie są dobrej jakości więc nie trzeba było go dokupować oddzielnie a często trzeba, bo te zestawowe są nieciekawe ![]()
Także ja na chwilę obecną jestem bardzo zadowolona i uważam że to był super wybór bo u nas się wszystko fajnie sprawdza ![]()
Coś mi się kojarzy że było już dużo wątków
@Wesola95 kiedyś pisała że chce je wygrać i jak byśmy widziały konkurs to dać znać
ale nie wiem czy udało jej się wygrać w końcu.
Aaa widzisz może dlatego mi się coś w oczy rzuciło o zapamiętałam.
Co do łóżeczka to nie pomogę bo nie mam i dla mnie cena kosmos więc nawet nie patrzyłam nigdy na nkey
Hahah, tak, marzyło mi się to łóżeczko
wygrać nie wygrałam, obraziłam się i ostatecznie kupiliśmy coś innego, także niestety się nie wypowiem na temat Waldima ![]()
@Katizii my Kupiliśmy takie ;
I ono ma wyciągane 3 szczebelki a w późniejszym czasie można go zamienić w tapczanik i niby może posłużyć do 4 roku życia, do niego tylko dokupiliśmy materacyk od fizjomamy x Rucken
Prócz tego mamy dostawkę w sypialni ![]()
Właśnie kusi mnie to, że na początku zajmuje mało miejsca ![]()
U nas akurat właśnie w ogóle nie wchodziła w grę dostawka bo żadna by nam nie weszła, więc już się z tym pogodziłam że nie będziemy jej mieć aż przypadkiem trafiliśmy na to łóżeczko i wymierzyliśmy przestrzeń i okazało się że na styk nam wejdzie no i w końcu zdecydowaliśmy się na nie ![]()
Ooo! Mam to samo rozwiazanie i początkowo też korzystaliśmy z dostawki. Tylko ja zamówiłam to samo łóżeczko przez allegro. Widziałam dużo opinii, że niby szuflada wyjeżdża/zapada sie, ale ja mam tam napchane mnóstwo i szuflada dalej jest na swoim miejscu ![]()
![]()
Też się nad nim zastanawiałam
koleżanka z pracy ma i bardzo sobie chwali, mówi że jest bardzo zadowolona z zakupu. Wizualnie też ślicznie wygląda
my zdecydowaliśmy się ostatecznie na zwykłe łóżeczko + łóżeczko takie na kółkach (do salonu) ![]()
Ja się bardzo cieszę, że się zdecydowaliśmy na właśnie takie łóżeczko z szufladą bo jak tylko mąż złożył to też od razu tam sobie trochę rzeczy upchałam - jak na razie się trzyma, nic się nie zapadło ![]()
ale takie dodatkowe miejsce zawsze się przydaje!![]()
No u mnie to samo
jeszcze nie ma lokatora w łóżeczku, a szuflada już zapełniona ![]()
My mamy takie same łóżeczko i służy nam przy drugim dziecku . Jest naprawdę solidne❤
Mi się też marzy łóżeczko z Waldin, ale ta cena jest straszna ![]()
Moze mi się uda wygrać do Lipca ![]()
A używane? Jest sporo na vinted
Tylko właśnie używane rzeczy z większym gabarytem zawsze jest problem z wysyłką
ja rozważałam zakup kosza Mojżesza, ale chciałam właśnie używany, bo on na chwilkę tylko … do tylu osób napisałam i na Vinted i na Olx i nikt kompletnie nie chciał wysłać ![]()
odpuściłam ![]()
Ja użytkuję już dłuższy czas i zawsze miałam tam pełno nawalone i trzyma się jak szalona ![]()
![]()