Łzawiące oko

zloto na jęczmień najczęściej pomaga 

Jak już jest duży stan zapalny to chyba lepiej już jakieś krople z antybiotykiem jednak bo z oczami to nigdy nie ma żartów

No albo krople się dostaje albo taki żel z antybiotykiem albo sterydem który ogólnie już szybko działa na stan zapalny a takto szkoda się męczyć 

oj z oczami to trzeba naprawde uwazać bo sa bardzo czułe i w końcu to jednak oko. Najepiej od razu isc do lekarza okulisty na jakąś kontrole 

Z oczami nie ma żartów u nas tak sąsiad przez zapalenie spojówki teraz na jedno oko niedowidzi przez niedoleczenie go

Przez zapalenie spojówki takie coś ?

mojej córce chyba tez oko zawiało, bo sie jej robi czerwone, jak jej nie przejdzie to bede musiała z nią gdzies jechac. na razie kropie kropelkami takimi nawilżającymi właśnie 

Może kup jakieś delikatne kroplelki w aptece albo po prostu zwykłego świetlika powinien pomóc 

Moja znajoma właśnie nie doleczyła tego pojawiającego się jeczmienia i zrobiła się gradówka, zaliczająca się do operacji.

warto takie rzeczy konsultować z lekarzem żeby takich problemów nie bylo 

MamaEm jeśli do operacji to jeszcze naprawdę super ja pamiętam że mi lekarz okulista to usuwał igła na miejscu myślałam że tam umrę z bólu więc sto razy lepsza operacja przynajmniej dają znieczulenie i człowiek też jest spokojniejszy jak nie widzi tego zygania do oka

Też zaliczyłam chore oko przy karmieniu piersią i próbowałam domowych sposób, niestety chyba to było poważniejsze i tylko nabawiłam się zapalenia spojówki - niestety nie obyło się bez antybiotyku więc też radze takie rzeczy od razu konsultować z lekarzem nawet rodzinnym, bo lepiej doradzi i może poda tylko jakieś kropelki. 

tak na żywca dziubała Ci w oku? bez znieczulenia chociaż na miejscu? o rany to musiało być straszne... mega współczuje