Karoliga oj to na pewno jest mega ciekawe zajęcie, a jeszcze jak pies jej towarzyszy to już w ogóle jest super zabawa na pewno!
U nas teraz puzzle są na tapecie i już daje radę układać takie 30 elementowe.
Ksiązka z pandą zawsze jest obowiązkowo na trasy samochodem;p
U nas puzzle aktualnie , i inne ukladanki
To ja za każdym razem kiedy jesteśmy u dziadków muszę chować miski z jedzeniem i wodą dla psa.. najlepsza zabawa syna heh.
Kiedy zaczyna się pełzanie u dziecka to wszystko go interesuje ;)
Femka oj tak dzieci to uwielbiaja:D u nas ten etap za nami, ale nasz pies był biedny bo syn ciągle wylewał i musiałam chować miskę potem dawać bo wiadomo pies musi mieć dostęp do wody, ale byl to mega męczący czas bo jak dziecko było w kuchni miska musiała być schowana
U nas piesek ma już zapasową miskę z wodą na górze jak chce się napić to pokazuje że y mu bramkę otworzyć bo już wie że tam ma picie
My też korzystamy z zabawek Canpola, piłeczka, książeczka sensoryczna... Później odkryłam zawieszkę do wózka z grającymi elementami i lusterkiem. Dziecko jak zaczarowane ♥️. Kolory oczywiście dla dziecka stonowane �
My też korzystamy z zabawek Canpola, piłeczka, książeczka sensoryczna... Później odkryłam zawieszkę do wózka z grającymi elementami i lusterkiem. Dziecko jak zaczarowane ♥️. Kolory oczywiście dla dziecka stonowane �
my mamy trzy zabawki z kolekcji babiesboo i są naprawdę fajnie wykonane :) przy synku miałam zabawki z canpol babies w odcieniach czarno, czerwono białych i to była bardzo fajna seria dla dzieci :)
cudowne są o świetnie wykonane
Mazia ta czarno biało czerwnoa to też fajna kolekcja była, ja mam też z tej serii babiesboo i one są urocze:p
ale te liski z nowej kolekcji to też może być strzał w 10:D
Oj tak jestem tego samego zdania są naprawdę słodkie :)
Piękna jest ta książeczka!!! Dziewczyny, czy ona była w testach? Moj synek ma dwa miesiące, więc niebawem będzie idealna. Mamy też w najbliższej rodzinie kilka porodów i teraz ja z synkiem testuję, a na prezenty szukam perełek do kupienia :)
cudnie by było ją sprawdzić :) na liski napatrzeć się nie mogę, ale wydaje mi się że w środku liski ma inne rzeczy w tej książeczce
Piękna jest ta książeczka!!! Dziewczyny, czy ona była w testach? Moj synek ma dwa miesiące, więc niebawem będzie idealna. Mamy też w najbliższej rodzinie kilka porodów i teraz ja z synkiem testuję, a na prezenty szukam perełek do kupienia :)
cudnie by było ją sprawdzić :) na liski napatrzeć się nie mogę, ale wydaje mi się że w środku liski ma inne rzeczy w tej książeczce
tak była w testach już chyba rok temu, jest mega fajna i bardzo duża :)
Zabawki bes dźwięków są fanje do nauki. I aby dziecko samo się potrafiło zabawić
A ja nie mam zabawek z canpola. Ale planuje coś kupić jakieś topowe zabawki macie do polecenia?
Zabawki z Canpola to jest jakiś inny, wyższy level jeśli chodzi o jakość. Zakochałam się w tych zawieszkach do wózka i leniwcu z zawieszką. Maty nie miałam okazji testować ale to chyba jedna z fajniejszych mat, jakie są teraz dostępne na rynku. Przy drugim dziecku kupimy ją na 100%
Dwa łobuzy na pewno te zabawki z seri babiesboo to są super, bardzo nam się podoba książeczka i taka piłka też jest świetna