Magiczny i wyjątkowy czas z wnukami/dziećmi – jak zrobić kino w domu

ja pamiętam jak byłam mała to mieliśmy taki stary rzutnik gdzie wkładało się takie jakby folijki z obrazkami z bajką

Zobaczymy, moze i nam uda sie cos takiego zorganizowac.

Rzutnika nie mamy ale pomysł na domowe kino super.

fajny pomysł z tym domowym kinem

jak byłam mała to pamiętam takie bajki z rzutnika

ja tez pamiętam bajki z rzutnika, teraz są programy z bajkami non stop, ale nie pozwalałam dzieciom oglądać bajek cały dzień

Mielismy rzutnik ale to bylo fajne, to oczekiwanie na bajke

super zabawa, wykorzystam ten pomysl

też skorzystam z pomysłu

ten pomysł moze sie przydac jak mały bedzie starszy

bardzo fajny pomysł, muszę go podrzucić dziadkom

moja mama ma gdzieś rzutnik-musze poszukac

Pomysł super, ale dla nas do realizacji za jakiś czas.

pomysł fajny ale czy dziecko wychowywane na telewizorze i komputerze w dzisiejszych czasach reaguje równie optymistycznie na takie zabawy ?

bardzo fajny pomysł, pamiętam rzutniki

nie każde dziecko jest wychowane na telewizorze czy komputerze,moje dziecko nie wie co to znaczy dobrze się bawić przy bajkach wie za to jak to jest bawić się zabawkami i nie-zabawkami :slight_smile: w klubie malucha ostatnio mieli rzutnik i akurat to był czas gdy mogłam z nim byc przez pierwsze dni i był zachwycony ! próbował wchodzić w te obrazki i patrzył z zachwytem.Gdyby rzutniki były tanie to bym na pewno kupiła

pamiętam kiedyś wuja miał taki stary rzutnik z obrazkami-bajkami :slight_smile: ciekawe czy jeszcze ma

ooo super pomysł, jak będziemy mieć już swój domek to takie kino zrobimy:)

U moich rodziców jest taki stary rzutnik z bajkami, może pobawią się kiedyś z moim synkiem

stary rzutnik rewelacja, ale można teraz po prostu odpalić duży telewizor jak taki macie zgasić światło i kino jest