Magiczny i wyjątkowy czas z wnukami/dziećmi – jak zrobić kino w domu

Ja wspominam swoich dziadkow do dzisiaj

dziadkowie sa nieocenieni, a rzutnik mozna znaleźc na allegro

zgadzam się, dziadkowie to ogromny skarb i trzeba wykorzystywać maksymalnie czas zeby ich odwiedzac, bo nie wiadomo, kiedy przyjdzie czas, ze zycie bedzie chcialo ich zabrac

ja tam uwielbiałam z dziadkami spędzać czas

ja mam tylko babcie od małego i niestety nie mam dobrych wspomnień z nią, za o moje dzieci od mojej strony dziadków maja super

Pamiętam stare zdjęcia wyświetlane na ścianie… Przypomniało mi się dzieciństwo :wink:

za duzo spatania pozniej

bardzo fajny pomysł

fakt, duzo przygotowywania i duzo sprzatania. Zabawa jest dla kogos, kto ma duzo czasu :slight_smile: Aczkolwiek zawsze mozna cos uprościc :smiley:

rzutniki z bajkami kiedys byly

super pomysł na takie jesienne wieczory , ja rzutnika nie mam ale moge na telewizorze puszczac bajki jak moja dorośnie :wink:

u nas synek na razie lubi bajki ale te krótkie co w tv lecą na dłuższych nie usiedzi wieć my musimy jeszcze poczekać

moj synek nie usiedzialby na bajce nawet 5 minut, wiec kino w domu na razie odpada ;p

Pamiętam ze swojego dzieciństwa bajki puszczane na ścianie. Bardzo fajnie było

jak byłam dzieckiem to oglądałam obrazki na rzutniku, w tej chwili mamy w domu projektor i może kiedyś stworzę dla dziecka takie małe kino :slight_smile:

Fajne macie pomysły drogie mamy

my sobie z córka teatrzyk kukiełkowy czasami robiłyśmy…rzutnik nam się popsuł:/

jak moja dorosnie to zamierzam robic takie domowe kino

ja jak byłam mała mama pokazywała bajki na rzutniku

ja rzutnika nie mam ale za to plazmę mam