Tak to prawda nieraz zapomnę pozapinać to wszystko w jedno wchodzi
Ja też w tych sprawach to jestem Wygodna bardzo , podziwiam mamy które prały te pieluchy i to ręcznie
O Jezu, jak mama mi ooowiadala, ze kiedys to tetrowe, prało sie, gotowało itp dzięki Bogu, ze juz są jednorazowe pieluchy i automaty pralki
Ale jak te ciuchy musiały być porządnie zrobione, jak się je gotowało i im się nic nie działo. Teraz pieluszki tetrowe/muslinowe to 30 stopni każą prac
Super jak masz taką możliwość, u mnie w mieszkaniu to nic nie chce wyschnąć, więc bez suszarki ani rusz
No właśnie… jaka różnica to musiała być. Moja teściowa jak ostatnio mi rozwiesiła pieluchy tetrowe, to mówi, że jeju, kiedyś to była faktycznie tetra, a teraz to takie trochę niewiadomo co
Haha dobre podsumowanie, ja też pamiętam inna tetre jak kuzyni mięli 10 lat temu
Moja mama ją prasuje jakiś czas temu moje dzieci wróciły do domu z nocowanki od babci i córka mówi - mamooooo a wiesz co , babcia to nam galoty prasowała (!!!)
Myślałam, że mojej mamie już to przeszło , ale jednak nie
tez mam z tym problem strasznie długo teraz schnie pranie w domu ,
o nieee , to już trzeba mieć dużo wolnego czasu
Czasem myślę, że babcie mają jakiś tajny patent na takie rzeczy, nawet galoty muszą być idealnie wyprasowane
zwłaszcza przy tym wilgotnym powietrzu w domu.
Nawet gacie muszą być idealne😄
Mi się wydaje, że te babcie to nigdy nie odpoczywają. Ja tam lubię sobie poleżeć w ciągu dnia, jak jestem zmęczona, albo mam spadek energii. Mój mąż wgl nie znał takiej możliwości ale już został fanem. Jego mama nigdy nie siada wciągu dnia
Czasem odpoczynek jest naprawdę potrzebny, żeby odzyskać siły i zadbać o zdrowie.
Masz rację, wiele babć ciągle jest w ruchu i trudno im usiąść nawet na chwile
Odpoczynek to nie lenistwo, tylko dbanie o siebie.
Regeneracja to podstawa, nie da się dawać z siebie wszystkiego, jeśli samemu jest się na wyczerpaniu.