Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Ooooo właśnie klimatyczne najwazniejsze do tego lawendowe, grillowe, wywóz śmieci, kiełbaskowe, karkówkowe, opłata piknikowa dziewczyny ja nie wiem czy was na mnie stać :rofl::rofl::rofl:może wy lepiej w ciepłe kraje jedźcie taniej was wyjdzie :rofl::rofl::rofl:

4 polubienia

Ooo to wszystkie przyjedziemy na sesję zdjęciową do Ciebie :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts: mmm, ale Ty kusisz Karcia już sobie to wyobraziłam :star_struck:

2 polubienia

Wiesz co że ja też sobie to wyobraziłam hahaha i mogła by z tego wyjść super impreza :crazy_face::crazy_face:

Chciałam zaproponować że jak miejsca nie starczy to możemy przejechać z własnymi krzesłami, ale jak do tego jeszcze doliczyć „krzeslowe” to nie wiem czy nas będzie stać na te wszystkie opłaty :joy:
Ale cudownie będą wyglądać te lawendy :slight_smile: i już zazdroszczę tego zapachu :slight_smile:

1 polubienie

Oooo hahaha i jak by któraś miała na zbyciu stół to też można wziąć :rofl::rofl:

Hahah w Mariocie u Karci :laughing:
Tych oplat jeszcze troche sie nazbiera , to kwiaty poczta wyslij za dobry pomysl na biznes :rofl::rofl:

Monoporcje ci wyśle :rofl::rofl::crazy_face::crazy_face:

No ale jaki dobry biznes można zrobić :smiley:

No kurna raczej ! Ja sie odwdziecze cytrynami i figami i mamy handel wymienny :rofl: lubie to nasze forum , fajne ludzie tu są :rofl:

Ooooo transakcja bezgotówkowa i każdy zadowolony :rofl::rofl::rofl: noo haha fajne ludzie takie ugodowe :rofl::rofl:

1 polubienie

Szkoda , że ja dla Was nic nie mam :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: niestety w bloku nie mam takich możliwości :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 polubienia

@Magdallenka0897 Nic nie sugeruję ale mąż w bloku na balkonie hodował pomidory :joy:
Ja mam zawsze dużo truskawek i nie jestem w stanie ich przejeść to mogę wpaść z truskawkami :smiley:

2 polubienia

Dziewczyny ja potrzebuje takie sasiadki jak wy :rofl: gdzie was tak daleko odemnie wywialo :see_no_evil::rofl:

Noooo dziewczyny będziemy miały koktajl truskawkowy z palemką :rofl::rofl:

Hahaha trzebaby zrobić furtki między płotami od początku do końca wsi :rofl: słuchajcie obok mnie jest taka wielka działka ze 3 domy się spokojnie zmieszczą :rofl::rofl: jak by któraś nie miała jeszcze swojego miejsca na ziemi to ja zapraszam :rofl:
@asiam1 ty masz już dom ? Może chcesz się przeprowadzić? Działka w ustronnym miejscu obok łany lawendy, 200m od lasu można na grzyby a jak nie lubisz to na spacer. Działka w samym centrum wsi 100m od sklepu remizy i kaplicy. Obok rondo i ścieżka rowerowa prowadząca przez 8 km asfaltową drogą wśród pięknych widoków wprost do klasztoru w którym są wybitne lody z szarlotką :grin::grin: bierzesz ? :sunglasses::sunglasses:

No cholipka mam dom :see_no_evil: kupilismy 3 lata temu ale powiem Ci , ze dobry z Ciebie agent nieruchomosci . Z tymi furtkami to nie glupie . Czaicie jakby fajnie sie na kawy chodziło na taras , z wlasnymi kubkami :rofl:

1 polubienie

Z własną kawą hahaha nooo zareklamować umiem hihi. Jak byśmy mieszkały po jednej stronie wsi to tak kilkanaście domów połączonych furtkami :rofl::rofl: tylko na grupie byśmy pisały u której dzisiaj kawa :rofl::rofl:

3 polubienia

Haha ale to by było! Przynajmniej byśmy mieli fajne sąsiadki, co można by było liczyć na pomoc😂

Ale tu ciekawe się robi - Aż miło się czyta i mam banana na buzi :grin::grin::grin::grin: dawajcie dalej rozkminy i pomysły laski hehehehe

3 polubienia

O dzieciaki by się razem bawiły :smiley:

Ooo ! @Karcia to ja zakladam forumowe przedszkole i zlobek :rofl: i dalekoby nie trzabylo odwozic :laughing: przejmujemy Twoja miejscowosc .
Jestes soltysem ? Bo jego miejsce tez chce zajac o ile to nie Ty :rofl:

1 polubienie