Ooooo właśnie klimatyczne najwazniejsze do tego lawendowe, grillowe, wywóz śmieci, kiełbaskowe, karkówkowe, opłata piknikowa dziewczyny ja nie wiem czy was na mnie stać ![]()
![]()
może wy lepiej w ciepłe kraje jedźcie taniej was wyjdzie ![]()
![]()
![]()
Ooo to wszystkie przyjedziemy na sesję zdjęciową do Ciebie ![]()
mmm, ale Ty kusisz Karcia już sobie to wyobraziłam ![]()
Wiesz co że ja też sobie to wyobraziłam hahaha i mogła by z tego wyjść super impreza ![]()
![]()
Chciałam zaproponować że jak miejsca nie starczy to możemy przejechać z własnymi krzesłami, ale jak do tego jeszcze doliczyć „krzeslowe” to nie wiem czy nas będzie stać na te wszystkie opłaty ![]()
Ale cudownie będą wyglądać te lawendy
i już zazdroszczę tego zapachu ![]()
Oooo hahaha i jak by któraś miała na zbyciu stół to też można wziąć ![]()
![]()
Hahah w Mariocie u Karci ![]()
Tych oplat jeszcze troche sie nazbiera , to kwiaty poczta wyslij za dobry pomysl na biznes ![]()
![]()
Monoporcje ci wyśle ![]()
![]()
![]()
![]()
No ale jaki dobry biznes można zrobić ![]()
No kurna raczej ! Ja sie odwdziecze cytrynami i figami i mamy handel wymienny
lubie to nasze forum , fajne ludzie tu są ![]()
Ooooo transakcja bezgotówkowa i każdy zadowolony ![]()
![]()
noo haha fajne ludzie takie ugodowe ![]()
![]()
Szkoda , że ja dla Was nic nie mam ![]()
niestety w bloku nie mam takich możliwości ![]()
![]()
@Magdallenka0897 Nic nie sugeruję ale mąż w bloku na balkonie hodował pomidory ![]()
Ja mam zawsze dużo truskawek i nie jestem w stanie ich przejeść to mogę wpaść z truskawkami ![]()
Dziewczyny ja potrzebuje takie sasiadki jak wy
gdzie was tak daleko odemnie wywialo ![]()
![]()
Noooo dziewczyny będziemy miały koktajl truskawkowy z palemką ![]()
![]()
Hahaha trzebaby zrobić furtki między płotami od początku do końca wsi
słuchajcie obok mnie jest taka wielka działka ze 3 domy się spokojnie zmieszczą ![]()
jak by któraś nie miała jeszcze swojego miejsca na ziemi to ja zapraszam ![]()
@asiam1 ty masz już dom ? Może chcesz się przeprowadzić? Działka w ustronnym miejscu obok łany lawendy, 200m od lasu można na grzyby a jak nie lubisz to na spacer. Działka w samym centrum wsi 100m od sklepu remizy i kaplicy. Obok rondo i ścieżka rowerowa prowadząca przez 8 km asfaltową drogą wśród pięknych widoków wprost do klasztoru w którym są wybitne lody z szarlotką ![]()
bierzesz ? ![]()
![]()
No cholipka mam dom
kupilismy 3 lata temu ale powiem Ci , ze dobry z Ciebie agent nieruchomosci . Z tymi furtkami to nie glupie . Czaicie jakby fajnie sie na kawy chodziło na taras , z wlasnymi kubkami ![]()
Z własną kawą hahaha nooo zareklamować umiem hihi. Jak byśmy mieszkały po jednej stronie wsi to tak kilkanaście domów połączonych furtkami ![]()
tylko na grupie byśmy pisały u której dzisiaj kawa ![]()
![]()
Haha ale to by było! Przynajmniej byśmy mieli fajne sąsiadki, co można by było liczyć na pomoc😂
Ale tu ciekawe się robi - Aż miło się czyta i mam banana na buzi ![]()
![]()
![]()
dawajcie dalej rozkminy i pomysły laski hehehehe
O dzieciaki by się razem bawiły ![]()
Ooo ! @Karcia to ja zakladam forumowe przedszkole i zlobek
i dalekoby nie trzabylo odwozic
przejmujemy Twoja miejscowosc .
Jestes soltysem ? Bo jego miejsce tez chce zajac o ile to nie Ty ![]()