Pina masz racje ale mnie przeraża np. To jak ogólnie wyglądają młode dziewczyny 13 latki a jak by miały 20 lat
Pina jak mają takie widzi mi się to robią się :D
nie jest to istotne jak wyglądają dla innych one się czują ładnie, lepiej i po to to jest. NO może dla kogoś to jest właśnie sprawa lepszego samopoczucia
Chociaz powiem wam ze mi się pogłębiają dwie zmarszczki miedzy brwami i nie wiem czy kiedy cos z tym nie zrobie. Bo tak to cera ładna a tu takie dwie rechy maz sie smieje ze wkurzona wiecznie jstem dlatego
MamaRoz ja mam podobnie to chyba jakieś mimiczne zmarszczki;)
mamaróży haha jak masz taką możliwość i będziesz się lepiej czuć to czemu nie
MamaRóżaMiki ale takie coś to jeszcze spoko, bo wiadomo te zmarszczki mogą wkurzać. Niektóre osoby natomiast zdrowo przesadzają z tymi zabiegami i z ładnej dziewczyny robi się potwór. Wiadomo wszystko jest dla ludzi ale z umiarem :)
Dokładnie wszystko z umiarem to wygląda spoko:P
Mamaróży to na pewno wszystko przez męża;D
MamaEm no własnie wiec jak kiedys bedzie płakał o koszt wypomnę ze to przez niego... najgorzej ze jak coś sie zacznie to chyba co pol roku takie coś trzeba uzupelniac:(
no tak masz rację co pół roku trzeba uzupełnić, jestem ciekawa jak się nie uzupełnia ust to jak w tedy wyglądają
zależy co kto sobie zażyczy.. jeśli zrobi się to delikatnie to najpewniej się to po prostu wchłonie.. a jak ktoś zrobi sobie usta jak np. ta żywa lalka barbie to nie wiem jakby to wyglądało.. chyab jednak by się nie wchłonęło..
Agata pewnie tak jak mówisz... wszystko z umiarem i wtedy jest okey...
Mazia pewnie po jakimś czasie wroci wygląd ust chyba że ktoś przesadza to pewnie już nigdy nie będzie miał pięknych ust bez wypelnienia
doniwe może tak być
Jak rozmawiałąm z moją kosmetyczka o tych kwasach o ona mówi ze np ust się 0.5 ml nie opłaca bo czasem i 4 miesiace juz sie wchlonie.... ze ml chyba jak sie nie myle rok trzyma aoe ona miała mli juz wyglądała zle. Ale jak ktoś ma usta niteczki to pewnie mozna rozwazyc ale sama znam tylko jedna taką kolzane co widziałabym ją z tym kwasem a tak przesada
MamaRózy no właśnie 4 miesiące to mało, a taki zabieg to mało na pewno nie kosztuje;/
Agata to fakt ta żywa lalka Barbie jest straszna. A wiecie ile w ogóle coś takiego kosztuje?
Madzia nie mam pojecia, ale na pewno nie mało:p
u mnie mała miejscowinka 0.5ml 450zł 1ml 650-700ml akurat cennik mojej kosmetyczki wyswietlam
MamaRóżaM to ja mam mnóstwo innych pomysłów na co taką kasę wydać...
Madzia ja też bym inaczej tą kasę zagospodarowała:D