Na temu jets 5 do 9 dni roboczych więc wcale nie tak długo. W dodatku jak nie przyjdzie w ciągu tych 9 dni to dostaje się 25 zł do wykorzystania na zakupy :D najdłużej to się chyba na ali czeka .
Mi ostatnio szybciej doszła paczka z Alli z Chin niż z Allegro z Poznania:P...
Ja zali zamawiałam kiedyś , ale czas oczekiwania to jakiś kosmos, ale jeszcze zależy co, w temu faktycznie około tygodnia i paczka była u mnie :)
Z dzieciowych rzeczy zamawiałam na Ali muślinowe ulewajki, przedłużki do body, podkłady wielorazowe do przewijania i wkładki laktacyjne. Kupiłam też torebki na mleko, ale leżą nieużywane, bo nie mam przekonania czy z nich korzystać. Z pozostałych rzeczy jestem zadowolona. Jedne wkładki, które zamówiłam wyglądały inaczej niż na zdjęciu, ale oddali mi pieniądze.
Byłem bardzo mile zaskoczony obsługą sklepu Globy . Wszystko odbywa się szybko, wygodnie i bez zbędnych ceregieli. Zamówienie dotarło na czas, wszystko było starannie zapakowane, produkt w pełni odpowiadał opisowi. Teraz z przyjemnością zamówię więcej.
Wolę kupować produkty polskich firm dla dziecka, wiele z nich ma certyfikaty i jestem ich bardziej pewna niż tych z Azji. Mam też dylemat moralny, czy ściągać te produkty z drugiego końca świata, jak to wpływa na planetę. Preferuje mieć mniej, a lepszej jakości.
Do tej pory zamawiałam na SheIn dużo rzeczy ale dla siebie np. koszule do porodu. Przyszły szybko, bez problemu. Wiadomo nie jest to jakość która zwala z nóg ale za tą cenę to nie ma co narzekać. Dla dziecka wolę kupić na miejscu, ale zabawki zamawiam i są w porządku
Ja ostatnio zdecydowalam sie na kupno maty wodnej z Ali i to hit na czas brzuszkowy, fajne sa tez pluszowe grzechotki na raczki i nóżki. Dla siebie kupowalam tez reduktory do lejkow laktatora. Ogolnie polecam zwracac uwage na liczbe zamowien i opinie glownie ze zdjeciami
Zamawiam na temu i Ali jak potrzebuje jakieś plastyczne rzeczy albo ozdoby urodzinowe . Do kalendarza adwentowego kupuje drobiazgi . Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby coś było nie tak . Na temu jest ten plus że można bez problemu odzyskać pieniądze jeśli coś będzie nie tak z zamówieniem . Właśnie zamówiłam niedawno na urodzinki dla synka w tematyce bluey
Nie kupuje nic dla dziecka w takich sklepach bo takie rzeczy nie mają certyfikatów i odpowiednich badań. Dodatkowo też staram się zwracać uwagę na warunki panujące w fabrykach bo wolę żeby inne dzieci nie cierpiały dla taniej zabawki dla mojego malucha
Ja również nie kupuje nic dla dziecka, dla siebie z resztą też. Kiedyś kupiłam jakąś sukienkę, materiał to sam poliester, pocę się w tym strasznie, do tego śmierdzi plastikiem
Jak już coś z takich stron zamawiam, to jakieś naklejki na ścianę czy jakąś dekoracje do domu, ale bardzo rzadko się to zdarza
Tak, jakość materiału bardzo podobna do sieciówek. Czasami przyjdzie jakiś bubel, ale SHEIN ma bardzo łatwe zwroty więc po prostu odsyłam to co wydaje się “ścierką”
Ubrań unikam. Dla dziecka absolutnie stamtąd nie kupuje, dla siebie rzadko ale mi się zdarzy. Natomiast jakieś pierdoły do domu jak najbardziej kupuje i to dużo.
Nieraz kupuje coś z SHEIN, są łatwe i szybkie darmowe zwroty co mi nie spasuje zaraz odsyłam .
Dokładnie, ja bardzo często coś zamawiam z shein dla siebie a dla dziecka to pepco Sinsay
Ja robiłam podejście kilka razy i jakoś nic mi nie podpasowalo… odpuściłam.
Teraz zostają mi jakieś pierdoły do domu, chociaż i to wolę kupić np w Pepco czy Sinsay, bo mam na miejscu i mogę sobie podjechać, zobaczyć jak wygląda itp.
Często kupujemy w sklepie to co można zamówić na temu , SHEIN czy Ali tyle , że stacjonarnie jest drożej. Teraz zamawiałam drobiazgi , które córka zaniesie do szkoły z okazji urodzin
jakieś naklejki , małe bańki mydlane , breloczki. Parę złotych a są naprawdę fajne.
Z Ali nie kupuje, dużo dostajemy od babci. Są niektóre ok. Ale większość słaby materiał , poliester i elastan przeważa
Ale spoko okazały się zabawki do wody, jakieś pierdoły np stojak do balonów i takie tam
Oczywiście, tylko nadal to są rzeczy jakościowo takie sobie.
Jesli chodzi o jakieś pierdółki np naklejki na ścianę, jakiś wazonik itp to kupię na Shein czy Allie. Jesli chodzi o ubrania, to zwracam uwagę na skład, kiedyś tego nie robiłam, a teraz uważnie śledzę metki ubrań, więc wątpię, że to co kupuję z ubrań byłoby dostępne na Allie