Ja co jakiś czas zamawiam jakieś głupotki. Jest na pewno o wiele taniej niż w polskich sklepach, a często jakość jest naprawdę dobra. Zamawiałam zwykle różne gadżety, więc np. na temat jakości ubrań się nie wypowiem.
Ja z shein zamawiam zawsze coś dla siebie albo do domu tak samo temu
Kupuję. Większość rzeczy sprzedawana też jest na naszym allegro, tylko za wyższą cenę. Kupiłam strój do pływania, czasami jakieś ozdoby. Starszakowi często jakieś kolorowanki albo książeczki z zadaniami, do nauki liczenia. Córcia jest jeszcze za mała na zabawki, ale książeczki kontrastowe i tzw gazetę mam z temu
Kupiłam kilka rzeczy na Temu za dosłownie grosze i nie widzę w tym nic złego… Karty kontrastowe, stojak na butelki, organizer, etui na smoczek, kompres żelowy na piersi itd… Szczerze powiedziawszy identycznie rzeczy widziałam na allegro czy smyku tyle że droższe. U mnie często wyświetlała się promocją np dostawałam ofertę po wejściu w aplikację za 0,09 zł lub obniżka o 70 procent itd więc warto Tak czy inaczej zawsze sugeruję się opiniami i super jeśli są zdjęcia produktów wklejone przez innych użytkowników - raz się nadziałam kupując silikonowy lejek do kuchni. Przyszedł wielkości mikroskopijnej średnicy jak do małego słoiczka od chrzanu:joy:
Czasami się zdarza
Całe szczęście na tych stronach można kupić (prawie) wszystko , ubrania to mały procent asortymentu mnóstwo gadżetów a ogólnie to po prostu wszystko co człowiek wymyśli
Mam takie samo zdanie warto kupować na tych stronach , można sporo zaoszczędzić
Dokładnie, można tam znaleźć na prawde fajne rzeczy
Ja lubię na temu zamawiać różne rzeczy do domu
Dla młodego póki co kupiłam body okolicznościowe które pewnie założę tylko do zdjęcia, lusterko do auta do obserwacji dziecka w foteliku, uchwyt do wózka na kubek. Dla siebie staniki do karmienia. A tak to zamawiam raczej jakieś peirdoly typu etui na telefon, szkło.
No tak, wybór asortymentu mają bardzo duży, i tak naprawdę można tam chyba znaleźć wszystko, ale mimo to i tak jakoś nie lubię tych stron przeglądać
Ja często kupuję na Temu, dużo pierdułek, ale zdarza mi się jakąś sukienkę kupić sobie albo córce. Materiał nie jest najlepszy ale to rzeczy które zakładamy raz na jakiś czas więc warte swojej ceny a wyglądają pięknie
Ja nie lubię oglądać bo zawsze coś kupię
Ja się jakoś bałam że lusterko do auta jednak będzie tłukące się
Ale że w dostawie się potłucze czy że słabsze będzie ?
Mnie całe szczęście przeszedł już ten etap
Te rzeczy nie są super jakości, zamówiłam sobie słuchawki które nie działały. Mam też pralkę do pędzli która nie wiem po co wzięłam bo słabo myje pędzle. Także tych elektronicznych to już unikam. Ale jakieś typowe pierdółki to jak najbardziej. Drewniane rzeczy też są od nich spoko
A ja siedziałam dzisiaj w nocy i zamawiałam pierdoły ale szukałam na allegro ozdób na tort dla córki , nic nie było. Na Ali znalazłam 3 figurki , do tego gwiazdki , takie kulki baloniki , wszystko za 4 zł ( w promocji z 38)
Ja akurat też najwięcej zakupów robię noca, bo mam wtedy spokój i nikt nic ode mnie nie chce zawsze zamówienia dla dzieci itp spisuję na kartkę i wieczorem sprawdzam i zamawiam
Teraz muszę zamówić jakiś tusz lub farbkę, żeby odbić rączkę mojej córeczki
Też kupuję na Temu i uważam, że to świetna opcja na tanie gadżety szczególnie dla malucha. Karty, organizery, etui wszystko za grosze, a często identyczne jak w znanych sklepach, tylko tańsze. Zawsze sprawdzam opinie i zdjęcia. Raz się nacięłam, ale ogólnie warto polować na okazje!