Mam tą matę i polecam !!!
Drogie Mamy,
jeśli prowadzicie bloga lub kanał na YouTubie, zachęcamy Was do zgłoszenia się do naszego programu Blogosfera. W marcu czeka do wygrania i przetestowania lub organizacji konkursu na blogu aż 20 mat Dżungla.
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Wygląda świetnie! Co prawda nie prowadzę bloga, a chętnie też bym przetestowała matę. Może Mamy Canpolu zaproponują ją jako produkt testowy w następnych miesiącach ![]()
kornelka, wyczytałam, że ta mata ma pozytywkę, jak oceniasz melodię? Już za niedługo zacznę się rozglądać za taką matą dla mojej córy. Możesz mi coś więcej o niej napisać?
mama gratki wejdź na stronę główną canpol potem tam na dole w lewym rogu masz zdjęcie tego co będzie do atestowania w następnym miesiącu no i jak w to klikniesz to wejdziesz w taka stronkę z opisem co i jak żeby testować po lewej stronie masz zakładkę wyniki testów i tam jest taka rozwijana lista znajdź mate dżunglę i masz tam opisy testerów.
mało prawdopodobne by znów była jakieś 2 miesiące temu była do testowania ta mata
jak dla mnie pozytywka trochę piskliwa ale dzieci raczej lubią.
edit dodaje linka będzie prościej.
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/wyniki-testow?test_product=84
Dzięki Aisa, sprawdzę w tamtym wątku. Oglądałam też piracką matę, bardzo mi się podoba. Plusem jest to, że zabawki są odpinane, można je ulokować w innym miejscu czy chociażby wyprać.
Fajna melodyjka , synek bardzo ja lubił. Często mu ją włączałam i słuchał jak zahipnotyzowany ![]()
mama gratki w macie dżungla zabawki też są odpinane można sobie doczepić inne zabawki też itd więc też naprawdę super jest pod tym względem a oprócz tego ma zabawki wszyste w mate tzn szeleszczace elementy piszczalke itd.
Mata Dżungla była w testach pod koniec zeszłego roku, ale matę będzie można wygrać w kwietniu na blogach, które wybierzemy w 43 edycji Blogosfery. Będzie 10 konkursów czyli 10 szans na wygranie maty ![]()
ale super są te maty, szkoda,że nie klasyfikuje się do tego konkursu:)
evil ale w blogosferze są zgłoszone blogi 10 z nich będzie organizować konkurs dla osób które odwiedzają bloga i będzie można wygrać tylko trzeba będzie wziąć udział w konkursie u blogerki.
Aiisa dziękuję za podpowiedź:)także jest szansa:)
evli jak już będzie wybrana lista organizatorek konkursu to zaglądaj na ich blogi i próbuj, bo warto:)
silver tak zrobię:)polubiłam bardzo to forum:)
też spróbuję choć w kwietniu będę miała znacznie mniej czasu ![]()
A powiedzcie mi gdzie jest lista blogów które organizują konkurs w tym miesiącu i wgl gdzie są publikowane listy ?
Aiisa podaję link: https://canpolbabies.com/pl/blogosfera
Pod tym napisem: Lista zgłoszonych użytkowniczek do aktualnej edycji- są podane organizatorki do aktualnych konkursów na ich blogach:)