Mata z pozytywką do wygrania w listopadzie 2017

Drogie Mamy,

w listopadzie do wygrania będzie tym razem mata z pozytywką “Dżungla”: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/przetestuj-produkty

mamy nadzieję, że podoba Wam się nagroda listopadowa :slight_smile:

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Super <3 cudna mata, ciekawe jak sprawdza sie w praktyce :wink:

Rewelacyjna nagroda :slight_smile:

Cudna nagroda i byłaby dla nas wprost idealna!!! :smiley: Nasz Bobasek ma dokładnie 2 miesiące, więc mata na pewno sprawiłaby mu za miesiąc mnóstwo frajdy :wink:

Świetna! :slight_smile:

Mata rzeczywiście prezentuje się bardzo fajnie. Wspaniale byłoby ją przetestować, zwłaszcza, że ma w sobie tyle interaktywnych elementów wspierających rozwój dziecka.

Jaka piekna! Mój Mikołajek chetnie by przetestowal :slight_smile:

Super mata! My jesteśmy chętni do testowania maty!:wink:

Mata jest cudowna bardzo chętnie ją przetestujemy Bardzo lubię kreatywne i rozwijające zabawki dla dziecka Dzięki nim szybciej pokonuje kroki milowe i dobrze się rozwija Taka mata jest idealna :slight_smile:

Prezentuje się kusząco :slight_smile:

Cudna jest :slight_smile:

Mata jest świetna ! Idealnie wspiera rozwój dziecka. Z chęcią byśmy ją przetestowali :smiling_face:

Nagroda jest cudowna, tym bardziej, że oczekujemy na drugiego maluszka, więc byłaby jak znalazł :slight_smile: Maty to ogólnie super sprawa, mój pierwszy syn dostał matę w spadku po starszym kuzynostwie, była już mocno zużyta, jednak radość podczas zabawy nie do opisania :slight_smile:

Mata super i nam by się przydała przy kolejnym maleństwie … Chętnie protestujemy bo prezentuje się fajnie … I lusterko jest :slight_smile:

o super mata! i napewno by sie przydała bo wkraczamy w faze przekrecania sie i poznawania zabawek ( synek ma 3 mce)

Piękna jest ta mata. Czytałam , że aby ją zdobyć trzeba napisać poradę . Napisałam już 2 jeszcze w październiku,ale nie zostały opublikowane. Czy jest jeszcze szansa , że będą opublikowane?

super mata dla maluszka i ma świetne zabawki jestem ciekawa czy maluszkowi się spodoba chciałam bym taką mate wypróbować dla swojego co prawda jeszcze nie ma go z nami ale już niedługo się pojawi i na pewno nam się sprzyda a dzieci lubią takie zabawki mój synek lubił taką mate jak był mały :slight_smile:

lola102, nie wszystkie porady są publikowane. Mamy Canpolu analizują każdą nadesłaną poradę i decydują czy ją opublikują czy też nie. Czasami może zdarzyć się, że np jest już bardzo podobna porada i żeby nie powtarzać się kolejna nie jest już publikowana. Jeśli Twoja porada miałaby zostać opublikowana w danym miesiącu zostaniesz o tym poinformowana mailowo i link do Twojej porady będzie w wątku Mam Canpolu o opublikowanych poradach.

śliczna, synusiowi by się bardzo spodobała :slight_smile:

Kiedy informacja z listą szczęśliwych mam, które otrzymają matę z pozytywką? :slight_smile: