Materac dla rodzica do pokoju dzieciecegp

Też fajnie wygląda :stuck_out_tongue:

My ostatnio szukaliśmy dla gości i na allegro jest tego pełno tych materacyków pompowanych , o różnych rozmiarach i w naprawdę fajnych cenach😊

@ironiczniepateyczna ale to jakieś starsze dziecko czy maluszek?
U nas starsza córka śpi sama w pokoju i nie mamy tam żadnego fotela ani materaca. Nie potrzebuję nas obok .
Natomiast maluszek śpi przy naszym łóżku.

1 polubienie

Córka półtora roku. Generalnie śpi sama w swoim pokoju, ale ostatnio jak była chora to wolała albo tatę albo mnie do siebie.

1 polubienie

Też mamy właśnie taki materac, w domku nad jeziorem dla gości jest najbardziej praktyczny zajmuje minimum miejsca , i jest bardzo wygodny :smiling_face:

1 polubienie

Moja ma też półtora roku i nie musi być chora żeby wołać nas :sweat_smile: staramy ją kłaść samą w pokoiku ale w środku nocy potrafi się przebudzić i płakać więc albo jedno z nas idzie do niej albo przynosimy ją do siebie do łóżka i śpimy wszyscy razem :sweat_smile: bo nie chce nam się chodzić do niej kilka razy w nocy a wstajemy i tak jeszcze do synka żeby go nakarmić także wybieramy opcję zazwyczaj wygodną dla nas :smile:

1 polubienie

Też z mają? :stuck_out_tongue: czy inny miesiąc? :stuck_out_tongue:

U nas czerwiec córeczka a synek rok później końcówka sierpnia😅

Mieliśmy termin na 8 czerwca, a wyszło 29 maja xd

U nas córka miała na koniec czerwca ale 11 zrobili mi cesarkę z synem miałam podobnie termin na 13 września ale miałam cc 28 sierpnia :sweat_smile:

1 polubienie