dobrze tez na zgagę popijać mleko ![]()
Czwarty miesiąc już .
Tak mleko daje ulgę ![]()
Ooo to Gratulacje! ![]()
Mi na początku pomagała coca cola, a po pewnym czasie zimne mleko. Mąz sie dziwił, ze kład sie spac bylo cale a wstawał i nje miał co do kawy dolac ![]()
Ja również pod koniec ciąży przechodziłam przez coś takiego, najpierw pomagały mi kefiry i jogurty naturalne, a później już tylko tabletki przepisane od lekarza. Probuj kochana! Powodzenia ![]()
Graaaaaatulacje . ![]()
Dziękuję bardzo , ![]()
Jeju ja jestem chyba jakaś dziwna ![]()
pisaliście że po coli wam przechodziło mnie wręcz przeciwnie. Po jogurtach tak samo myślałam że mi się przełyk zapali a jak zjadłam raz truskawkowy skyr to cała noc nie spałam. O ile samo mleko trochę mi pomagało to reszta nabiału wzmagała dolegliwości
Mleko daje ulgę w zgadze tylko na chwilę, tak mi mówił mój ginekolog, że później i tak jest gorzej
@Mama.kacperka i jak tam pomogło Ci coś ?
Z tym nabiałem to takie trochę ryzyko. Bo nie każdy w pełni toleruje nabiał. W ciąży najlepiej to widać.
Nie słyszałam o nich. Można je gdzieś stacjonarnie dostać?
Tak mi się wydaje, że w rossmanie kiedyś były i w aptece
W aptece , sprawdź sobie na stronie „ kto ma lek „ pokaże ci lokalizację w twojej okolicy
Tak jest trochę lepiej zaczęłam brać polprazol
Super, że już trochę lepiej ![]()
Mam nadzieje ze tak juz zostanie do końca ciąży niestety ostatnie 3 miesiące były straszne , byłam nie do zycia .
Ooo nie słyszałam o tej stronie , zaraz też sobie sprawdzę ![]()
Można sprawdzać dostępność bez jeżdżenia od apteki do apteki ![]()