Mdłości zgaga nic nie pomaga

dobrze tez na zgagę popijać mleko :wink:

1 polubienie

Czwarty miesiąc już .

3 polubienia

Tak mleko daje ulgę :wink:

1 polubienie

Ooo to Gratulacje! :smiling_face_with_three_hearts:

Mi na początku pomagała coca cola, a po pewnym czasie zimne mleko. Mąz sie dziwił, ze kład sie spac bylo cale a wstawał i nje miał co do kawy dolac :joy:

1 polubienie

Ja również pod koniec ciąży przechodziłam przez coś takiego, najpierw pomagały mi kefiry i jogurty naturalne, a później już tylko tabletki przepisane od lekarza. Probuj kochana! Powodzenia :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Graaaaaatulacje . :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo , :wink:

1 polubienie

Jeju ja jestem chyba jakaś dziwna :rofl::rofl: pisaliście że po coli wam przechodziło mnie wręcz przeciwnie. Po jogurtach tak samo myślałam że mi się przełyk zapali a jak zjadłam raz truskawkowy skyr to cała noc nie spałam. O ile samo mleko trochę mi pomagało to reszta nabiału wzmagała dolegliwości

1 polubienie

Mleko daje ulgę w zgadze tylko na chwilę, tak mi mówił mój ginekolog, że później i tak jest gorzej

1 polubienie

@Mama.kacperka i jak tam pomogło Ci coś ?

Z tym nabiałem to takie trochę ryzyko. Bo nie każdy w pełni toleruje nabiał. W ciąży najlepiej to widać.

1 polubienie

Nie słyszałam o nich. Można je gdzieś stacjonarnie dostać?

Tak mi się wydaje, że w rossmanie kiedyś były i w aptece

2 polubienia

W aptece , sprawdź sobie na stronie „ kto ma lek „ pokaże ci lokalizację w twojej okolicy

2 polubienia

Tak jest trochę lepiej zaczęłam brać polprazol

1 polubienie

Super, że już trochę lepiej :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Mam nadzieje ze tak juz zostanie do końca ciąży niestety ostatnie 3 miesiące były straszne , byłam nie do zycia .

Ooo nie słyszałam o tej stronie , zaraz też sobie sprawdzę :wink:

1 polubienie

Można sprawdzać dostępność bez jeżdżenia od apteki do apteki :wink: