taaa jak już ubrany gotowy do wyjścia “mamaa pisiuuu”
Oj tak, aczkolwiek wiosna też jest cieżko ubrać dzieci, bo pogoda się zmienia z godziny na godzinę
no dokładnie … tak zle i tak nie dobrze ;p
O tak ciepło a za godzinę zimno haha
No dokładnie teraz czasami do 14 piękne słońce, a za chwilę pada. Chociaż ja się z teściową śmieje, że u nas pogoda robi się na wieczór, bo czasami w dzień ciepło, ale strasznie wieje, a wieczorem tak koło 18/20 piękne słońce, zero wiatru
Nie zazdroszczę, dużo kobiet ma baby blues a jeszcze jak do tego dodać jesienną aurę to już w ogóle może być ciężko
Albo jak jest słońce to jest gorąco a jak zajdzie to zaraz zimno
Ojj było bardzo ciężko
Lewy bok jest pomocny i wskazany w ciąży:)
Choć ja nie mialam zgagi to i tak też nie mogłam soac na lewym boku bo czułam jak mi serce mocniej bije i zle mi oddychać bylo ;(
O tak. W cieniu w bluzie a na słońcu najlepiej w koszulce na ramiączkach
Hahha , dokładnie tak
Też tak mam Niby lewy bok najlepszy, ale ja czułam pulsowanie i dyskomfort, jakby serce miało wyskoczyć. Spałam wtedy na prawym lub półsiedząco najważniejsze, żeby znaleźć pozycję, w której jest dobrze
wczoraj tak u nas było upał cały dzień ciężko usiedzieć , wieczór trzeba było grube bluzy ubierać bo nie szło usiedzieć na tarasie ;/
Dokładnie, każdy ma swoje pozycje, które pomagają przetrwać dyskomfort. Najważniejsze to słuchać swojego ciała i robić tak, żeby było jak najwygodniej!
Dokładnie! Też słyszałam, że lewy bok najlepszy ale jak ciało mówi co innego, to trzeba słuchać siebie. Ja też często kończyłam na prawym albo półsiedząco byle było wygodnie
Również polecam polprazol można go kupić bez recepty i brać całą ciążę
Mi bardziej Pepsi pomaga bo po coli też mnie dopadła zgaga
A ja myślałam że to na podobnych smakach
Ja też myślałam że to bez różnicy .
Ja wyczuwam różnice i dla mnie jest ogromna.