Mdłości zgaga nic nie pomaga

taaa jak już ubrany gotowy do wyjścia “mamaa pisiuuu”

2 polubienia

Oj tak, aczkolwiek wiosna też jest cieżko ubrać dzieci, bo pogoda się zmienia z godziny na godzinę :ok_woman:t3:

no dokładnie … tak zle i tak nie dobrze ;p

2 polubienia

O tak ciepło a za godzinę zimno haha

1 polubienie

No dokładnie :rofl::hear_no_evil: teraz czasami do 14 piękne słońce, a za chwilę pada. Chociaż ja się z teściową śmieje, że u nas pogoda robi się na wieczór, bo czasami w dzień ciepło, ale strasznie wieje, a wieczorem tak koło 18/20 piękne słońce, zero wiatru :rofl:

1 polubienie

Nie zazdroszczę, dużo kobiet ma baby blues a jeszcze jak do tego dodać jesienną aurę to już w ogóle może być ciężko

Albo jak jest słońce to jest gorąco a jak zajdzie to zaraz zimno :rofl:

2 polubienia

Ojj było bardzo ciężko

Lewy bok jest pomocny i wskazany w ciąży:)
Choć ja nie mialam zgagi to i tak też nie mogłam soac na lewym boku bo czułam jak mi serce mocniej bije i zle mi oddychać bylo ;(

1 polubienie

O tak. W cieniu w bluzie a na słońcu najlepiej w koszulce na ramiączkach :crazy_face:

Hahha , dokładnie tak

2 polubienia

Też tak mam Niby lewy bok najlepszy, ale ja czułam pulsowanie i dyskomfort, jakby serce miało wyskoczyć. Spałam wtedy na prawym lub półsiedząco najważniejsze, żeby znaleźć pozycję, w której jest dobrze

3 polubienia

wczoraj tak u nas było upał cały dzień ciężko usiedzieć , wieczór trzeba było grube bluzy ubierać bo nie szło usiedzieć na tarasie ;/

2 polubienia

Dokładnie, każdy ma swoje pozycje, które pomagają przetrwać dyskomfort. Najważniejsze to słuchać swojego ciała i robić tak, żeby było jak najwygodniej!

2 polubienia

Dokładnie! Też słyszałam, że lewy bok najlepszy ale jak ciało mówi co innego, to trzeba słuchać siebie. Ja też często kończyłam na prawym albo półsiedząco byle było wygodnie

3 polubienia

Również polecam polprazol można go kupić bez recepty i brać całą ciążę

4 polubienia

Mi bardziej Pepsi pomaga bo po coli też mnie dopadła zgaga

A ja myślałam że to na podobnych smakach

2 polubienia

Ja też myślałam że to bez różnicy . :slight_smile:

2 polubienia

Ja wyczuwam różnice i dla mnie jest ogromna.