Mdłości zgaga nic nie pomaga

Polecam cukierki z verbeny - imbir
U mnie przy mdłościach i nudnościach są TOP :heart::heart_eyes:

Brzmi super Wydaje się, że po czasie naprawdę się to opłaca mniej plastiku, mniej dźwigania i więcej kontroli nad smakiem. No i ten porządek bez butelek w domu zuper

1 polubienie

Tak racja też to mam super sprawa , ja gazuje przeważnie wodę . Taka mega gazowana nieraz lubię :crazy_face:

U mnie pomagala woda z imbirem :slight_smile: takze polecam :slight_smile:

Według mnie warto jeśli lubisz gazowane napoje , ja głównie gazuję wodę , tylko muszę sobie jeszcze butelkę dokupić bo mam tylko jedną :see_no_evil:

Tak i to ze mniej plastiku to tez duzo na plus , wodę leje przegotowana nie trzeba dźwigać zgrzewek wody a teraz latem to tego schodzi

Ja też się dołączam do polecenia . Ja lubię bardzo wodę gazowaną , jeśli lubisz gazowane to super sprawa. To fajne że można sobie angażować tak mocno jak się chce :wink:

1 polubienie

Ooo to muszę kupić jak tak polecacie :slight_smile:

Mi pomogła herbata z imbirem, na mdłości też jest rewelacyjna

Dokładnie, mniej plastiku to ogromny plus. No i wygoda, przegotowana woda z kranu zawsze pod ręką, bez noszenia ciężkich butelek

Ja kupiłam zestaw na allegro z saturatorem i 3 butelki. Jedna duża i dwie małe.

Najlepiej przefiltrowana do tego jest. Bo wiadomo sama z kranu się średnio nadaje. Ale ja mam dzbanek filtrujący więc. Dzbanka do butelki i gotowe

Tylko kup sobie zestaw z butelkami na allegro się najlepiej oplaca. Ja mam 1 duża i dwie małe ale teraz wolała bym mieć 2 duże i jedną małą. Żeby dokupić to wychodzi później jakoś koło 40 zł za butelkę więc drogo. A w zestawie wychodzi dużo taniej

A ile za to płaciłaś ? Pamiętasz ?

Dzięki za radę :smiling_face: Faktycznie, zestaw z butelkami to chyba najlepsza opcja , taniej i praktyczniej

Dzbanek filtrujący to super sprawa

1 polubienie

Jedz w małych ilościach i często. Nie pij podczas jedzenia. Spróbuj może napić się mleka lub rumianku. Powinno pomóc

Tak te butelki z filtrem są super, szczególnie gdzieś na wyjazdy czy nawet teraz mam do szpitala. Nie musiałam pakować kilka wód i martwić się że mi się skończy

Tak imbir z herbatą w ciąży też mi dużo pomógł na początku

To już że tych butli po domu wala się znacznie mniej to już jest super