Mdłości zgaga nic nie pomaga

279 jedna duża i dwie małe butelki. A później zamawiałam mamie i było za 229 i dwie duże butelki i chyba Pepsi lime w zestawie

Bo osobno drogo wychodzą. I te koncentraty też zamawiałam na allegro bo są w przedziale 18-20 zł a w Biedronce czy Rossmanie po 20 lub więcej. Niby złotówka różnicy ale już na 5 robi się 5 zł i jeszcze do domu za free przyślą :smiley:

No to spora różnica jak za zestaw , ja mam już to muszę tylko tych butli sobie dokupić .

Ja myślałam ze to służy tylko do gazowania wody, nie wiedziałam że można zrobić swoją cole. Muszę się rozejrzeć za takim sprzętem. Dzięki

My używamy do tego przegotowanej wody .

Ja już mam , teraz tylko mi butelek specjalnych brakuje może jest jakiś zestaw który też taniej wychodzi

Może jest zestaw samych butelek w promocji , bo ja mam już w domu tylko z jedną butelką

Ja dostałam w prezencie od teściowej :grin:

My też lubimy pić przegotowaną wodę

Jak raz zobaczyłam, że teściowa zrobiła z kranu, to mi się odechciało, zwłaszcza jak widziałam, jak ta woda wygląda… :sweat_smile:

ooo to trafiony prezent :smiley:

Bez przegotowania ? :sweat_smile:

Ach te teściowe :crazy_face: Moja akurat to najchętniej tylko ze źródlanej z butli by korzystała, bo u nich w wodociągu nieraz Ecoli wychodzi

Tak :laughing: :rofl: także zniechęciło mnie to strasznie

Ale Ona ma dzbanek filtrujący , tylko mi zrobiła z kranu :rofl: :rofl:

No raz się udało mojej teściowej z prezentem , Hee pamiętam jak pierwszym prezentem była ceglana figurka aniołka która była na cmentarz :joy:

1 polubienie

Haha, no to oryginalny prezent :rofl: :smile:

Tak do gazowania wody ale do tej już nagazowanej dodajesz koncentrat i masz napój. Tu masz przykładowe ale jest ich dużo więcej

1 polubienie

Aaa i nie polecam wlewać koncentratu i dopiero gazować. Chyba że chcecie robić generalne sprzątanie kuchni :rofl::rofl:

Ojjj to tak to już też bym nie wypiła .