Techniczka farmaceutyczna ![]()
Super ![]()
i jak Ci się podoba ta praca? Lubisz ją? Ciekawa? W sumie to nie dziwne że poszłaś już w 5 miesiącu na L4 bo to jest stanie z tego co wiem …. A to męczące w ciąży
Bardzo lubię tą pracę , uwielbiam pracę z ludźmi ( często dość specyficznymi i humorzastymi ![]()
![]()
) pracowałabym dłużej ale lekarz u którego byłam na 2 prenatalnych mnie wystraszył że łożysko jest przodujące
więc chcąc nie chcąc musiałam już iść na l4 . Znajomi którzy są z dziećmi w domu mi się dziwią że chce od razu po macierzyńskim wrócić do pracy ![]()
Ja też chciałam ale jak zobaczyłam to maleństwo które jest zdane na ciebie to normalnie skorzystałam z macierzyńskiego i rodzicielskiego. Rodzicielski robiłam bo sądziłam że wrócę ale jednak wybrałam cały. Jakoś było mi żal oddawać synka do żłobka takie małego. Teraz też mi ciężko ale już chodzi więc jest bardziej samodzielny
a ja chcę wracać bo lubię swoją pracę i chce się rozwijać zawodowo
Bardzo bym chciała wrócić na ten moment ale życie zweryfikuje
A ty czym się zajmujesz ?
Ja pracuję w firmie IT zajmującej się oprogramowaniem otwartym
w dziale zarządzania projektami
i bardzo lubię moją pracę i ludzi z którymi pracuję
Super, że lubicie swoje prace. Ja swoją lubiłam, ale dopóki nie zmieniła się kierowniczka. Niby teraz znowu jest inna, ale ciekawe ![]()
A ty już wróciłaś do pracy?
Mi macierzyński kończy się w grudniu
jeszcze się delektuję moim łobuzem ![]()
![]()
![]()
Oooo to jeszcze masz sporo czasu przed sobą … fajnie
Aaaa to ja tak raz też podobnie miałam , i tak przy kasie tak przez mgłę że o czymś zapomniałam chyba , i jak wszysko opłacone zakupy spakowane to wpadłam na to ze specjalnie vouscher 30 zł chciałam przecież wykorzystać ![]()
Ja ostatnio kupiłam różne rzeczy do konkursów i co ? Nie wzięłam paragonu ![]()
![]()
To ja pod konkursy nigdy nie kupuje. Ale jak kupię i jest konkurs to czasem zarejestruje
Mi się nigdy nie udawało wygrać niczego z paragonów
Zdecydowanie wolę takie żeby odpowiedzieć na pytanie
Bo żeby wygrać to trzeba grać ![]()
ja jestem obecnie 39tc
mój partner jest zadowolony, że zdarza mi się zapominać… -żartobliwie
dla mnie najgorszy był 1,2 trymest
po porodzie zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że wszystko wróci do normy ![]()
Oo to już koncoweczka
szczęśliwego rozwiązania ![]()
![]()
dziękuje.
ale mam nadzieje, że jeszcze chwilę zagości w brzuszku ![]()
mi przez te upały w ostatnim czasie zadziało się coś dziwnego… wypadają mi rzeczy z rąk ![]()
wczoraj rano szklanka, a potem płyn do prania
wieczorem też kilka rzeczy typu łyżka czy telefon ale tutaj bez szkód - jakby mózg zapominał że coś trzymam ![]()
![]()
![]()
A ja dziś przewróciłam szklankę z wodą i miałam sprzątanie ![]()
też coś jestem niezdarna