Lokalizacja to chyba na 1 miejscu później kasa
Trudno się z tym nie zgodzić.
Wiadomo że swój ogródek fajna sprawa, zwróciłabym uwagę czy osiedle jest ogrodzone i czy dostęp mają tylko mieszkańcy. Kiedyś w Krakowie wynajmowaliśmy mieszkanie na dwie doby i mieliśmy mieszkanko na osiedlu ogrodzonym, gdzie wstep mieli tylko mieszkańcy i ludzie mieli takie ogródki, fajnie to wyglądało.
Moje osiedle nie jest ogrodzone i jakoś mi to nie przeszkadza
Każdy patrzy na cos innego
Trudno nie zgodzić się z waszymi opiniami. Zakup mieszkania to nie lada wyzwanie w dzisiejszych czasach. Najważniejsza będzie oczywiście lokalizacja jeśli myślimy o takim zakupie w kategoriach inwestycji długoterminowej. Swoją drogą to wielu inwestorów stawia na takie pomysły jak apartament w kołobrzegu na wynajem - https://hotelbalticwave.pl/ Podczas całego roku to miasto nie może narzekać na brak turystów. Pokazują to doskonale badania rynku jakie znajdziemy na wielu portalach branżowych.
Marlenka jak ktoś chce zainwestować swoje pieniądze, to czemu nie, na pewno jest to inwestycja, która przy odrobinie dobrego marketingu będzie opłacalna i będzie sama na siebie pracować z zyskiem.
My będziemy wynajmować mieszkanie jak przeprowadzimy się do domu
Myślę że z ogrodem
Moim zdaniem zdecydowanie mieszkanie z ogrodem w szczególności gdy mamy małe dzieci ktore potrzebują czasem trochę pobiegać pobawić się na świeżym powietrzu zbudować babki w piaskownicy itp
Aneczka to też jest forma na oszczedzanie;D
Jeśli mieszkanie to z ogrodem, albo dom z ogrodem
W bloku to wolałabym balkon niż ogródek. A co do cen mieszkań to im wyżej, tym taniej
Ale za to wchodzić na te 4 pietra to katastrofa
dokładnie Miśka, jeszcze jak się jest mlodym to można śmigać ale na stare lata, albo jak się ma dzieci to katastrofa;/
Też nie jestem fanką pięter. Mając dom u góry roznosi się echo. To łażenie gora Dol. Teraz marzy mi się parteroweczka:D
MamaRóżaMIKI jak są możliwości to nie ma nad czym się zastanawiać:D
z ogrodem moim zdaniem