Nati kiedyś opłacało się naprawić teraz niestety nie. Części drogie że lepiej dołożyć i coś nowego kupić. A dla nich to zysk ze ludzie częściej kupują
Ja mam wrażenie, że teraz sporo rzeczy wraz z końcem daty gwarancji się psuje :D albo ja mam takie szczęście
No coś w tym jest, wszystko takie byle jakie i zaraz do wymiany...
Aneczka dokładnie ☺ kiedyś robili na lata teraz na czas gwarancji☺
Ja w sumie chleb piekę tylko na drożdżach i wyrabiam ręcznie. Ale drożdżówkę robię w mikserze i wszystkie inne ciasta też.
Mazia tak właśnie jest że tylko gwarancja się skończy i coś się zaczyna dziać. Też to zauważyłam
Nam ostatnio minęła gwarancja na ekspres do kawy no i oczywiście zaczął szwankować :)
Z tą gwarancja to fakt, w telefonie zauważyłam że tak często jest, 2 lata i psuje się, zazwyczaj gniazdo USB.
Figa a ja wszystkie drozdzowki chleb chalki robie ręcznie czy rogaliki☺
No właśnie na telefon mi się skończyła gwarancja i zaczął się psuć. Mąż się śmieje,że on uoil wcześniej i jego działa bez zarzutów,a mój już szwankuje (mamy ten sam model)
Figa dokładnie na telefonach najwięcej tego widać że koniec gwarancji i coś zaczyna się dziać
No a mi się właśnie nie chce robić ich ręcznie bo ja już po minucie wyrabiania myślę, że jest gotowe :D wolałabym sprzęt do tego.
Ewula ręce szybko zaczynają boleć to ma się wrażenie że już starczy hehe
Oj no tak telefony to JUŻ standard kiedyś człowiekowi jeden działal z pokolenia na pokolenie a dziś to już niekoniecznie
Ja jestem chudzina to nie mam tyle siły nigdy żeby dobrze wyrobić ciasto drożdżowe. Pamiętam jak moja S.P Babcia wyrabiała to aż tak piescia w nie waliła :p
Polecam Bosch, działa naprawdę dobrze
Figa teraz można zrobic szybkie ciasto drozdzowe wiadomo ze nie jest jak u babci ale też dobre ☺
Mi właśnie żadne wypieki drożdżowe nie wychodzą. Obstawiam, że nie wyrabiam porządnie ciasta.
Dalej żadnego sprzętu nie wybrałam i jednak coraz bardziej mnie kusi lidlomix ... no weź się babo zdecyduj... Ostatnio uznałam, że w sumie jak tak wszystkie niepotrzebne rzeczy sprzedaję i na ten rok nie określiłam sobie konkretnego celu co za to kupię, to może bym zbierała na tego lidlomixa. Podliczyłam sprzedaż od stycznia i mam już prawie 800 zł, to by mnie sumienie mniej bolało :D hahaha... Ach chyba jeszcze dam sobie czas...
polecam duży wybór w media ekspert