też uważam że mleko mamy jest najzdrowsze
jeden lekarz powiedział mi,że mleko odyfikowane nadaje sie dla ,cieląt, a nie dla dzieci… był wielkim zwollennikiem karmienia naturalnego
nie które matki niestety nie mogą, i nic na to nie poradzą
ja karmiłam tylko 3 miesiące, zobaczymy jak przy kolejnym dziecku będzie oby dłużej
Bardzo głupie określenie ,że mm dla cieląt … Ja chcę karmić jak najdłużej i walczę o laktację jak tylko mogę.
ja wiem ze to głupie okreslenie.prawie mnie zwyzywał jak powiedziałam ze podałam dziecku mm.ale on był takim zwolennikiem naturalnego ze ci mówie… u nie go nie ma czegos takiego jak brak pokarmu.on twierdzi ze to wszystko jest w głowie
ja karmiłam bardzo długo, ponad rok czasu, a potem zaczęłam dawać mleko od krowy, nie tam jakieś w proszku, i do tej pory dostaje takie mleko
pediatra na szkole rodzenia powiedziała, że dobrze karmić piersią co najmniej 6 miesięcy.
Mam zamiar wlasnie karmic pol roku
Niestety może brakować pokarmu ,ale nie wolno się poddawać.
nie można krytykować mam które nie karmią cyem
czasem jest tak że to nie od kobiety jest zależne czy będzie miała ten pokarm czy nie
Ja byłam krytykowana że synka karmiłam tylko 3 miesiące. Straszono mnie ż eteraz będzie chorował i w ogóle. a można powiedzieć że póki co jest zdrów jak ryba!
ja chciałam karmić jak najdłużej ale nie mogłam bo nie mialam pokarmu
karmiłam 8 miesięcy z czego się bardzo cieszę, nie można krytykować mam które nie karmią, sama walczyłam o pokarm bo go brakowało
czasami tak bywa że tego pokarmu nie ma i co zrobić, nie ma wyjścia pozostaje modyfikowane
karmie jeszcze piersia, ale już powoli się zastanawiam czy nie przejść na mieszanke
Wiadomo że bardziej wartościowe jest mleko matki, jednak nieraz w zyciu jest tak ze nie mozemy karmić dziecko piersią o trzeba je karmić mlekiem modyfikowanym.
jedna siostra karmiła rok, a drugiej pokarm sam się skończył po 7 mscach, ciekawe jak długo mi się uda
ja chciałabym karmić piersią w pierwszych iesiącach
ja się nastawiałam na karmienie przez pierwsze 3 miesiące ale jak one wybily i miałam jeszcze pokarm to praestawiłam to na jeszcze o dwa miesiące i zobaczymy co dalej
ja karmiłam tylko 3 miesiące bo synek się w ogóle nie najadał moim pokarmem ,