Każda mama wie o tym, że jej mleko to najcenniejszy dar, jaki może przekazać dziecku. Nie dość, że dostarcza on niezbędne wartości odżywcze to jeszcze zawiera ważne przeciwciała. Jest to magiczny napój, gdyż jego skład ma zastosowanie również w innych celach np. leczniczych. Muszę przyznać, że sama jestem pod wrażeniem cudownej mocy pokarmu kobiecego.
Super porada, jak widać mleko mamy to cudowny napój, pomagający wyleczyć wiele schorzeń, a nawet zastępujący kosmetyki, których używamy Fajnie, że o tym napisałaś, bo wiele z nas nie jest po prostu świadomych, że mleko to nie tylko najlepszy pokarm dla naszych maluszków
Ja mając poranione brodawki wietrzyłam je i smarowałam swoim mlekiem. Przyspieszyło to ich regenerację i przynosiło ulgę.
Ja stosowałam swoje mleko na trądzik u Małej i jest o wiele lepiej, nie wiedziałam, ze na ciemieniuchę to też działa, a właśnie z nią walczymy. Dzięki za informację
zgadzam się mleka mamy nic nie zastąpi
Mleko mamy najlepsze !!!
fajna porada też się nie spodziewałam że na ciemieniuchę mleko może pomóc
O, muszę wypróbować na suchą skórę na głowie.
Potwierdzam działanie na spojówki. Córka po urodzenia miała zaropiałe oczka, kazano nam przemywać solą fizjologiczną ale to nic nie dawało a jak zakropiłam swoim mlekiem- przeszło w ciągu jednego dnia!
Oj takie mleko ma naprawdę wiele zastosowan
Mleko mamy najlepsze ❤