Ooo to ładnie Ci śpi
a w nocy się coś budzi?
Budzic tak zeby posiedziec juz nie , jedynie co to ba docyckowanie , podje teoche przez sen i tyle
W sumie większość już wie rodzina męża dowiedziała się na roczku syna , tesciowa powiedziała swoim siostrom ale twierdzi że nie pamieta zeby im mówiła
oczywiście były i komentarze wy musicie się zabezpieczać …co mnie wkurza za każdym razem ale zaczęłam odpowiadać każdemu kto mnie wkurzy swoimi komentarzami , właśnie taki komentarz walnęła siostra teściowej…w sensie że co my robimy dzieci rok po roku i tyle na co nam…jak dać radę …widziała wkurzenie w mojej odpowiedzi i że jej komentarz był poprostu nie na miejscu i później pisała do teściowej że przeprasza że nie miało to na celu nas urazić.
ja nie wiem po co ludzie mają te komentarze. Przecież nie prosicie ich o żadną pomoc przy dzieciach. Więc o co im chodzi? Jeszcze jakbyście podrzucali dzieci i ich obarczali to jeszcze ale w takiej sytuacji to po co to w ogóle? Bardzo dobrze ze sobie z tym poradziłaś.
Moja siostra ostatnio zaczeła ze jak teraz nie zacznę sie starać o dziecko to że nie będę mieć i syn mój bedzie biednym jedynakiem… się wkurzyłam bo skąd ona wie czy będę miała czy nie i co zamierzam? Nic jej do tego bo z nią nie rozmawiam a ona takie teksty do mnie
Nie miało a jednak tak to wyszło. I Ciebie mogła przeprosić i nie osoby trzecie , kurcze no ![]()
No właśnie wogule nie rozumiem po co ludzie wtrącają się w czyjeś życie i komentują niepotrzebnie…
Ma wrażenie , że ludzia czasami się na prawdę chyba nudzi
Zgadzam sie. I tych nudów wymyślają czasem niestworzone historie ![]()
Wiesz co mi się wydaje że ludzie nie myślą i paplają co im ślina na jezyk przyniesie …… poza tym u nas jest tendencja do komentowania i wtrącania się w czyjeś życie
@MamaSloneczka no w punkt …… jak ty to pięknie wszystko potrafisz obrać w słowa …. Miód na moje uszy
Zgadzam się z wami @MamaSloneczka @MamaMalychStopek. Gadają nawet nie pomyslac co. A później już jest za późno i nie wiedzą jak to odkręcić.
@Patrycjaw25 co kogo to obchodzi ile ty masz dzieci ![]()
![]()
Ale trzeba mieć dystans do siebie to się tego do siebie nie bierze i jakoś to się kręci
Nie powinno ich to interesować… ale niektórzy to chyba własnego życia nie mają
Ale wiesz co to może też wynikać z zazdrości ludzi albo jeszcze z jakiś innych pobudek bo w sumie co to kogo o chodzi czy ktoś mam3 czy 5 dzieci ?
Też tak myślę a potem się dopiero zastanawiają co powiedzieli…
@LawiBlue czasami ludzie lubią się interesować czyimś życiem bo swoje mają nudne
czasem ludzie nie mają dzieci albo jedno i komentują zaraz że ale dzieci narobiły. A ja jestem zdania takiego jak chcesz i cię stać na tyle dzieci to co komu do tego każdy ma prawo
Czasem ktoś coś palnie niepotrzebnie i dopiero później pomyśli
wybacz jej Pati, nie ma co się złościć ![]()
A to, że tworzycie taką dużą fajną rodzinę dla mnie brzmi fantastycznie! ![]()
Jasne że tak. Ja też mam takiego kolegę który z żoną stwierdził że chcą mieć 3 dzieci rok po roku i później zamykają fabrykę ![]()
i faktycznie tak mają. No i co nam wszystkim do tego tak chcieli tak mają ![]()
każdy jest odpowiedzialny za siebie i sam podejmuje decyzje a nie ciotki będą gadać a najgorsze to że te ciotki, babki itp same miaky po 3-4 dziecini było ok
Ale to zawsze tak jest że ludzie mają to do siebie Rze paplają a potem żałują. Ja ostatnio miałam wymianę zdań z wiadra z którą się. Je zgadzam w sposobie chowania dzieci to taki mi esej napisała że nawet tego mi się czytać nie chce …. Też mi tam zarzucała że jestem matką Polką ![]()
![]()
![]()
Ja takie rzeczy puszczam w zapomnienie ale w końcu musiałam coś odpowiedzieć bo przy synku jak byłam w poprzedniej ciąży to samo komentowała , tylko wtedy nic nie mówiłam a teraz conajmniej się zastanowi jak komuś będzie chciała powiedzieć coś ![]()
I tak najlepiej
ważne że umiesz sobie z tym radzić i nie bierzesz do siebie za bardzo bo masz spokojną głowę
Bebilon profutura duobiotik
Jest tam DHA, czyli kwas tłuszczowy ważny dla rozwoju mózgu i wzroku a do tego prebiotyki które mają wspierać dobrą mikrobiotę jelit. Jest też witamina D, wapń i inne składniki potrzebne maluchowi do prawidłowego rozwoju. To nie jest tak że każde dziecko będzie po nim super funkcjonować bo każde inaczej toleruje mleko, ale jeśli dziecko dobrze je przyjmuje ma normalne kupki i nie ma większych problemów z brzuszkiem to jest to sensowna opcja.
Co prawda Bebilon to jeden z tych droższych ale warto, czasami są promocje w Biedronce lub w Lidlu. Jednak jeżeli nie ma żadnej promocji to się najbardziej opłaca kupić w Lidlu za 70zł