Mleko specjalistyczne A mleko modyfikowane

To super że problem się rozwiązał 

Martyna to super ci sie trafilo ze nie bylo problemow z brzuszkiem teraz sie ciagle słyszy ze co 2 malec ma ja sama pamiętam co my przeszliśmy na poczatku z tym brzuszkiem to az myslami nie chce sie wracac bo nie bylo łatwo 

No super, sluchanie jak dziecko placze i nie mozna mu pomoc to nic przykemmego. Na szczescie po 3 msc przeszlo 

U nas takie problemy z brzuszkiem trwaly wlacznie z 4 miesiącem na szczęście mamy to juz za soba bo nic przyjemnego ani dla nas rodzicow ani dla maluszka ktory sie męczy 

Ja to chyba bym ręce załamała 

U nas też było ciężko jak mała płakała z bólu i nie wiedzieliśmy co mamy robić 

Hipp Comfort jest najlepszym mlekiem z tych dostępnych bez Recepty. My właśnie przechodzimy z Bebilon Pepti na Hipp Comfort ;) 

No tak jak maluch cierpli to i my cierpimy. U nas kolki ,wiec jeszcze z dwa miesiące bólu nas czeka 

Mazią oby szybciej minęły 

A skąd wiesz? Może szybciej się skończy niż przypuszczasz 

to nie jest powiedziane że będą trwać 2 miesiące 

Może akurat. Oby kochana szybciej minęło 

Mazia żeby szybciej minęły;)) 

Kolki jednak są męczące i dla dziecka i dla rodziców

Dokładnie mi by tak było szkoda dziecka jakbym widziała ze tak się męczy 

przeważnie do 3 miesiąca się męczy maluch, ale kto wie może być krócej jak i dłużej. Aj no nie jest lekko, a mi go żal okropnie 

Mazią bo do 3 miesięcy powinno się wszystko już wykształcić prawidłowo. I powinny dolegliwości minąć ale różnie z tym bywa.

Tak jak w ciąży mówi się że 1 trymestr najgorszy potem wszystko mija a tu nic z tego nie zawsze 

Mi lekarz zalecił zacząć od bebilonu pepti

U nas wlansie po 3 miesiacach sie uspokoily provlemy brzuszkowe.. Ale na pewno jest to zmora wielu rodzicow. Na szczescie jest to przejsciowy okrez i szybko ten czas leci 

Nie dziwię się to jest zapewne męczarnia dla dziecka jak i dla mamy