To super że problem się rozwiązał
Martyna to super ci sie trafilo ze nie bylo problemow z brzuszkiem teraz sie ciagle słyszy ze co 2 malec ma ja sama pamiętam co my przeszliśmy na poczatku z tym brzuszkiem to az myslami nie chce sie wracac bo nie bylo łatwo
No super, sluchanie jak dziecko placze i nie mozna mu pomoc to nic przykemmego. Na szczescie po 3 msc przeszlo
U nas takie problemy z brzuszkiem trwaly wlacznie z 4 miesiącem na szczęście mamy to juz za soba bo nic przyjemnego ani dla nas rodzicow ani dla maluszka ktory sie męczy
Ja to chyba bym ręce załamała
U nas też było ciężko jak mała płakała z bólu i nie wiedzieliśmy co mamy robić
Hipp Comfort jest najlepszym mlekiem z tych dostępnych bez Recepty. My właśnie przechodzimy z Bebilon Pepti na Hipp Comfort ;)
No tak jak maluch cierpli to i my cierpimy. U nas kolki ,wiec jeszcze z dwa miesiące bólu nas czeka
Mazią oby szybciej minęły
A skąd wiesz? Może szybciej się skończy niż przypuszczasz
to nie jest powiedziane że będą trwać 2 miesiące
Może akurat. Oby kochana szybciej minęło
Mazia żeby szybciej minęły;))
Kolki jednak są męczące i dla dziecka i dla rodziców
Dokładnie mi by tak było szkoda dziecka jakbym widziała ze tak się męczy
przeważnie do 3 miesiąca się męczy maluch, ale kto wie może być krócej jak i dłużej. Aj no nie jest lekko, a mi go żal okropnie
Mazią bo do 3 miesięcy powinno się wszystko już wykształcić prawidłowo. I powinny dolegliwości minąć ale różnie z tym bywa.
Tak jak w ciąży mówi się że 1 trymestr najgorszy potem wszystko mija a tu nic z tego nie zawsze
Mi lekarz zalecił zacząć od bebilonu pepti
U nas wlansie po 3 miesiacach sie uspokoily provlemy brzuszkowe.. Ale na pewno jest to zmora wielu rodzicow. Na szczescie jest to przejsciowy okrez i szybko ten czas leci
Nie dziwię się to jest zapewne męczarnia dla dziecka jak i dla mamy