U nas niestety Nan się nie przyjął, ja mogę polecić Enfamil, nie mieliśmy nigdy jakiś większych problemów po tym mleczku
Cześć:) jak już wiecie z poprzednich naszych postów jesteśmy na Bebilon Peptii synoe 1 niedługo będziemy przechodzić na 2 jednak lekarka mówiła że pasuje zrobić próbę prowokacji czyli spróbować przejść na zwykle mleko i zobaczyć czy alergia wystąpi więc pytanie do Was nie chce być na bebilonie i zastanawiam się między Hipp Combiotic a Nan opti pro ktore wedlug was jest lepsze ? Chetnir poznam wadze opinie
Stawiam na HiPP, choć Nan też może być ok. Wszystko zależy od Twojego wyboru,a tak naprawdę od tolerancji wybranego mm przez Twoje dziecko.
My wybraliśmy NAN przy pierwszej córce i przy drugiej też trochę podawaliśmy
Z pewnością każde dziecko będzie preferować coś innego. My mleka modyfikowane póki co nie pilysmy ale dużo od koleżanek słyszałam pozytywnych opinii na temat HIP
madziia masz rację każde dziecko jest inne
My mamy właśnie bebilon.
My używaliśmy oba ,lepiej sprawdzić co posmakuje córce
My na wszelki wypadek mamy mleko nan opitpro plus. Jednak moja pediatra powiedziała że jak będą małe przyrosty to mam dokarmiać swoim mlekiem a nie mieszanka
Madzia moja pije Hipp,i piła Nan Opti Pro oba sa swietne ,smak maja dobry,skład tez nie powoduja dolegliwosci brzuszkowych....wiadomo kazde dziecko inne ale te akurat córci spasowały
Mój jeden syn pił bwbilon a drugi bebiko
Martyna i jak była jakaś różnica?
No właśnie ja długo stosowałam mleka bez oleju palmowego, ale wygrałam w Hipp 3 miesięczny zapas mleka to zaczęłam tamto dawać i o dziwo piła go w większych ilościach, więc potem zostało
Szczerze nie widziałam zbytnio różnicy.moze przez to że jest między nimi duża różnica. Ani jeden ani drugi przemówi z brzuszkiem nie mieli
Bebilon i bebiko z tego co kojarzę mają bardzo podobny sklad ,różnią się tylko ceną
U Nas na bebilon ie jest perfect na początku były drobne problemy z trwafa kupka ale polecam raz dziennie podawać bebilon comfort i podawać probiotyk estabion z wid d odrazu. Kupka 2 razy dziennie czasem raz, zero kolek i innych rzeczy
Używaliśmy nam optipro plus dla nas to była katafstofa córka ulewała nawet po parę razy, bałam się ją położyć do łóżka normalnie
Anulka a jak zmieniłaś mleko skończyło się ulewanie ?
Mazia tez mi się tak wydaje
Tak odrazu po zmienię