Ja miałam muffkę z firmy cottonmoose i bardzo polecam, widziałam, że mają też rękawice, fajny pomysł ;D
Hej. Robi się coraz chłodniej, myślę nad zakupem Mufki do wózka. Macie? Polecacie? Na co zwrócić uwagę, jaką firmę wybrać?
Polecam bardzo jak jest zima :) . Ja miałam kupiona na binted razem ze śpiworkiem . Polecam te z sinsay tanie o ladne :)
Ja kupiłam mufke z sinsay. Są tanie i wydają się być ok. Zima zweryfikuje :)
Ja miałam razem ze śpiworkiem do wozka więc nie pamiętam firmy, ale faktycznie praktyczny gadżet
Nawet nie wiedziałam, że w Sinsay są takie wynalazki;). Dzięki dziewczyny, juz sprawdziłam, są dokładnie takie jak szukam, zwykłe czarne, ocieplane i tanie;). Wieczorem przejrze co tam jeszcze ciekawego mają i zamówię;))
w Sinsay sa fajne
Ja nie miałam ale teraz chyba sobie kupię bo w rękawiczkach czasami trzeba coś dziecku poprawić i trzeba je ściągać
Widziałam tę muffkę z sinsay i fajna, ciekawe tylko jaki skład;D
O dzięki za polecenie, w Sinsay popatrzę na mufki
Ooo ja tez popatrzę na Sinsay :) bo właśnie myślałam nad zakupem
Polecam mufkę z firmy cottonmoose idealnie mi się sprawdza podczas użytkowania.
a w jakiej cenie są na sinsay te mufki
Mufke z sinsay oddałam. Jakoś mi nie pasowała. Zamowilam mufke z Aliexpres za 30 zł. Ręce się pocą :p na razie spacerowaliśmy jak było -1 stopni. Także nie wydaje mi sie że musi być to duży wydatek. Chyba że komuś zależy na lepszym wyglądzie lub zeby pasował do wózka, spiworka. W moim przypadku nie musi to być dopasowane
muszę pomyśleć nad takimi mufkami