Multirabaty w sklepie Canpol babies!

Drogie mamy, jakiś czas temu w naszym sklepie pojawiła się zakładka “Multirabaty”! Zasada jest prosta - im więcej sztuk produktów zakupicie, tym większy naliczy się rabat (nawet do -25%!). Promocja dotyczy wyłącznie produktów oznaczonych etykietką „Multirabat do -25%” i nie łączy się z innymi promocjami ani kodami rabatowymi.

Więcej szczegółów znajdziecie tutaj: https://canpolbabies.com/c/multirabaty

Drogie mamy, czy korzystałyście już z tej opcji? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

11 polubień

Widziałam tą zakładkę, super sprawa :grinning: zachęca do kupienie większej ilości, ale co tam, produktów Canpol nigdy dość :grinning:

Jeszcze nie korzystałam ale jest zachęcające. :blush: Jeśli rzeczywiście można zaoszczędzić przy większych zakupach, to na pewno przy kolejnych zamówieniach wezmę tę opcję pod uwagę. :two_hearts:

Nie widziałam jeszcze tej opcji :blush: Fajnie, że powstała taka zakładka :heart_eyes::heart_eyes: Na pewno zajrzę :smiling_face:

ooo wlasnie czyli jednak nowosc odkrylam jakis czas temu przy zakupach😍
fajny pomysl :wink:

Super wiadomość! To świetna okazja, zwłaszcza przy większych zakupach :open_mouth::bangbang:

Widziałam zakładkę ale jeszcze nie korzystałam, czekam aż podkłady tam się pojawią bo ja zbankrutuje inaczej :face_with_peeking_eye::rofl:

Uwielbiam takie akcje ! Mam ogromną nadzieje , ze taka akcją zostana objete woreczki na mleko :heart::heart: chociaz chusteczki bambusowe zapewne rozniez zamowie :heart_eyes:

1 polubienie

Oooooo to jest niezłe rozwiązanie. Ostatnio przeglądałam stronę ale nie zauważyłam …. Muszę jeszcze raz przejrzeć i zobaczyć bo z tyłu głowy mam trochę rzeczy które chcę kupić i to jest mega fajna opcja przy większych zakupach. Fajnie że stale coś nowego jest wprowadzane i ulepszane :muscle:

Uuuu czyli im więcej kupimy tym mniej zapłacimy :grin::grin: podoba mi się :muscle::muscle:

Widziałam już tą zakładkę z multirabatem , ale mało produktów tam jest objęte, chyba że codziennie są inne tego jeszcze nie zauważyłam :blush:
Ale fajnie że coś jest nowego. :slightly_smiling_face:

Świetna opcja , bardzo często trzeba zrobić większe zakupy bo jak na złość wszystko się kończy albo nagle jest potrzebne , a takie rabacik to zdecydowanie zachęcają do jeszcze większych zakupów .

O wow idziemy sprawdzać co ciekawego :slight_smile:

Brzmi świetnie :blue_heart: Jeszcze nie korzystalam. Ale musze zamowic kilka rzevzy woec zerknę czy sie lapią i uda się skorzytac tym razem :slight_smile:

Nie miałam pojęcia, że jest taka super możliwość! :heart_eyes::star_struck:
Aleeee przy najbliższym zamówieniu na pewno z chęcią skorzystam! :smiling_face::smiling_face: 🩵
Świetne i zachęcające rozwiązanie :smiley:

Wow ale super :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: muszę w takim razie zajrzeć na stronkę :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: bo trochę zapasów mi się kończy :smiley:

Czy taka zakładka pojawiła się na stałe, czy na czas trwania oferty? :sweat_smile:

Właśnie też wkładałam w koszyk i myślałam , że będzie więcej tych produktów objęte , ale mam rabat -20% i jakiś gratis to też fajne

Dziękujemy za miłe słowa :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy. Udało się skorzystać z rabatów? :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie