Multirabaty w sklepie Canpol babies!

Może w takim kawa lepiej smakuje :smiley:

Napewno , w takim zawsze jest lepsza

W moich kubkach za 10 zł też jest pyszna kawa !

W moich za 17 też niczego sobie :rofl:

1 polubienie

A ja jak mega by mi się jakiś spodobał to bym kupiła :rofl: ale zbierałabym na niego na vinted z zakupów :d

Haha! Jeju był taki czas że z pieniędzy z vinted jechała na zakupy :laughing:

Ja ostatnio lubię pić kawę w tych termicznych … nawet ostatnio dokupiłam ich … i już dwa mi się rozblily …. Także tak to wygląda

Ja kupiłam w Pepco za 20 zł termiczny. Kocham ten kubek. Trzyma ciepło naprawdę długo. Rano nie zawsze mam czas na kawę więc biorę na wynos do samochodu i później w pracy też kawę sobie robię w tym kubku. Uwielbiam go

1 polubienie

To mi mąż jak robiłam podyplomowe kupił taki ala termos mały na jedną kawę właśnie w Pepco żebym mogła brać ze soba. Taki niebieski w kotki. A ja kupowałam sobie termos z myszką miki taki większy i brałam go na narty jak jechałam a Alpy

1 polubienie

Kocham termo kubki tego nigdy za wiele

Ja kiedyś dorwałam fajce w duce ale już od dłuższego czasu ich nie ma niestety

Co to fajce w duce? :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

:rofl::grin::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: też się zastanawiam co to

1 polubienie

Nawet nie bardzo mi coś do głowy wpada co to może być :rofl::rofl: no dobra może miało być że fajne zamiast fajce ale co to jest to duce :rofl::rofl:

Obstawiam że chodziło ,fajne w dealz „ :rofl::rofl:

Sklep Duka ! Jest taki typu Homla

1 polubienie

Tak też obstawiałam że fajce to fajne

Hahaha matko :face_with_peeking_eye: słownik :smiley:
Fajce to fajne
A Duce to w Duka tylko ja tak odmieniam :face_with_peeking_eye:

Ale ! Zdążyłam je kupić na prezentu dla siostry i męża a mój był wcześniej kupiony więc już w śmietniku dawno

1 polubienie

Aaaaa że w duce :rofl::rofl::rofl: dobra już wszystko jasne

1 polubienie

:grinning: ale widzę że z @karolina27034 rozumiemy się więc jak coś napisze i nie będę mogła tu wejść to jej pytajcie co mam na myśli :grinning::grinning:

1 polubienie