Nie jest to łatwe. Na szczęście przeprowadziliśmy się właśnie do mieszkania z klimą, ale wcześniej ta przenośna ratowała życie no i okłady z mokrego ręcznika! Bardzo też pomaga mi samo odrywanie brzucha i polewanie nóg zimną wodą.
W Rossmanie jest też spray chłodzący dla mam-on działa co prawda tylko na część kobiet, inne nie czują różnicy, ale super robi na opuchnięte nogi ![]()
U nas typowa jesień ![]()
Oj tak, jak się jest w ciąży i przychodzą takie upały , to człowiek marzy o klimatyzacji jak o zbawieniu
Dobrze, że już macie mieszkanie z klimą to ogromna ulga, zwłaszcza na noc, kiedy organizm chce choć chwilę odpocząć
Właśnie słyszałam że mają przyjść jakieś upały na weekend ciekawe czy się sprawdzi
To lato w tym roku jak by się dostosowało pod moją ciążę ![]()
![]()
![]()
Też słyszałam, oby tak było… już dooość tego deszczu ;/
Może żeby deszczów nie było , ale tak wiele upały też nie są fajne
Dokładnie i tak źle i tak nie dobrze ![]()
Zgadzam się, bez przesady z upałami, ale trochę stabilnego, przyjemnego lata by nie zaszkodziło. Bo jak na sierpień to jakoś słabo z tym słońcem w tym roku ![]()
Dopiero co pisalyscie że dość deszczu a teraz go w ogóle nie ma ![]()
![]()
sucho u nas strasznie.
U nas w weekend i w poniedziałek padało, aż ciężko się było bawić w piaskownicy ![]()
To racja ![]()
ale u nas padało 3 dni temu
U nas nie padało od dwóch tygodni. Znaczny w zeszłym tygodniu wywiesilam koce na balkon żeby się trochę przewietrzyły. Patrzę przez okno zrobiło się tak ciemno jak w nocy i zaczęło lać. Zanim poszłam na górę ściągnąć te koce to już nie padało ![]()
![]()
![]()
U nas dziś cały dzień leje , masakra z tą pogodą
U nas rano było słonecznie a po 15 zaczęło lać…
U nas jest tak sucho że ziemia popękała jest skała po prostu. Wszystko mi usycha w ogrodzie ![]()
mamy nawet alert na stronie z pogodą ze susza więc jest źle.
Ooo a u nas cały dzień pada dziś , w okolicy miasta pozalewane ![]()
U nas też pada na szczęście ale w nocy lało i rano jak wstałam to obudziłam się na środku jeziora ![]()
bo ziemia jest tak wysuszona że nie przyjmuje wody. Taka jeszcze zaspana nie wiedziałam co się dzieje ale już to wsiąka pomału
U nas to samo było wczoraj a dzisiaj lato i piękne słoneczne dni przed nami, zapowiada się że jednak wrzesień może będzie ciepły
A dzisiaj piękna pogoda i ogólnie na ten tydzien zapowiadają parę bardzo cieplych dni. Dzieciaki niech jeszcze po szkolach/przedszkolach niech korzyatają bo tego lata to nie mialy za wiele pieknego