Nadchodzące lato i upały

U nas dzisiaj dalej ponad 30 stopni. Ja ledwo żyję. Nogi spuchniete i zasypiam na stojaco. Ale pokazuje ze jutro ma byc około 25 stopni i deszcz. A od wtorku jeszxze chlodniej i deszczowo do konca tygodnia.

Dziś u nas piękny wieczór można było posiedzieć na tarasie :two_hearts:

2 polubienia

Jejku, współczuję. Takie upały na pewno jeszcze bardziej męczą. U mnie niestety pogoda nie rozpieszcza

Upalÿ mecza. Jak bedzie zaś padalo pare dni to tez nie za fajnie bo odpadaja zabawy na zewnatrz z Malym i w sunie tak zle… i tak nie dobrze

To prawda, ciężko trafić na idealną pogodę :rofl: ale ja i tak wolę upały niż mróz

U Nas tak samo , dzisiaj trochę parnie zbiera sie cały dzień na jakąś burze

1 polubienie

I całkiem inne powietrze będzie :slight_smile: trochę deszczu się przyda :wink:

1 polubienie

U nas ciepło, i trochę popadało to zaraz lepiej :slight_smile:

No właśnie słyszałam, że cały lipiec ma być upalny, tylko żeby nie było za duszno🥵

Póki co narazie nie ma tego widać ;p

U nas jest cały czas gorąco tylko dzisiaj nie ma tak słońca ale jest duszno

A mnie teraz pokazuje że do końca tygodnia ma padać. Nie wiem już komu wierzyć z dnia na dzień się to zmienia

Mi w prognozie pokazuje że będzie teraz dwa tygodnie deszczu

Ja jak sprawdzam pogodę w telefonie, to prawie nigdy się nie sprawdza…

1 polubienie

Milion razy dziennie prysznic, dużo picia, i arbuz z lodówki;)

Właśnie też przed chwilą patrzałam 8 dni ma padać :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ooooo odważnie ,hihihi

Dawaj znac jaki i czy się sprawdza :wink:

Wczoraj 3 razy brałam prysznic ,nie dało sie inaczej ;(

Dzisiaj u mnie miało lać nawet mi alert przyszedł pomarańczowe ostrzeżenie przed ulewami a jak na razie słońce świeci i nie bardzo ma się na deszcz

deszcz by się rzeczywiście przydał ale znowu nie w takich ilościach co zapowiadają ;/