Nigdy nie przypuszczałam, że problem nadmiernej potliwości stóp będzie dotyczył mojego dziecka. Zawsze myślałam, że takie problemy mają tylko osoby dorosłe. A okazuje się, że także małe stópki bardzo często się pocą.
mój mały nie ma problemów z poceniem
Zobaczymy jak będzie u naszej córeczki.
nie wiedziałam że u malutkich dzieci też może być taki problem, póki co u nas tego nie ma
czasem siię zdarzalo gdy nogi sluzyly do zabawy i dużo ruchu nim mal y robił.
Ja te, nie wiedziałam ze maluszka mogą się pocic stupki.
chociaż z tego co sobie przypomniałam mój kuzyn jak był jeszcze małym dzieckiem to strasznie pociły mu się rączki, co chwile miał mokre, ciocia stosowała różne zasypki, talki i to co polecił lekarz ale nic nie skutkowało, dopiero po latach mu to przeszło samo
nie wiedzialam, ze moga sie pocic stopki:)
mi tez lekarz powiedzial ze z braku wit d moze byc nadmierna potliwosc
U nas raczej się nie zdarzało aby stópki się zbyt mocno pociły.
u nas narazie nie ma problemu pocenia sie nozek
u nas też stupki się nie pocą
my nie mamy tego problemu:)
na szczęście nie pocą się jakoś nadmernie, inaczej np jak jest ciepło i mała dużo chodzi w butkach, to wtedy czasem się nóżki spocą
zobaczymy jak to bedzie
Zobaczymy jak u nas będzie z potliwością stópek.
puki co nie dostrzeglam tego problemu moze dlatego ze coreczka w taka pogode gdy jest goraco jezdzi w wozeczku na bosaczka poniewaz jeszcze jeszcze niechodzaca.
słyszałam o tym, dziecko mojej znajomej tak ma, do tego stopnia że nie może założyć innych bytów jak tylko 100% z naturalnej skóry
No nie, przeczytałam poradę i bardzo się zdziwiłam, problemy z tarczycą, cukrzycą u tak małego dziecka, no bo infekcje to oczywiście mogą się przydarzyć.
U mojej ze stópkami jest ok